Profesja: Wojownik
Level: 224
Wysłany: 08-10-2008, 21:39 Łowcy Głów
Co byscie powiedzieli ,o tym ,aby bylo cos takiego jak opcja lisata lowcy glow (np. w karczmie/na rynku/w wiezieniu) . Na przyklad chcesz aby ktos padl ,wiec dajesz oferte max 2kk za zabicie gracza , ale zeby wpisac kogos na liste trzeba zaplacic jeszcze do tego 200k i osobe mozna zapisac tylko do +/- 25lv ,aby nie zapisywac 1 kolesia w expie ,bo to glupota by byla . Takie listy byly by tylko na s1 i s2 ,bo wiadomo ,ze na s3 to by bylo dla przekretow. To zwiekszyloby zabawe w grze chyba ,bo mozna w ten sposob zarobic.
A mi się przypomina już coś takiego.. ale nie przeszło.
Wg mnie fajny pomysł i niezłe urozmaicenie w grze.
Ale co z tego kolego skoro pospólstwo tego nie chce?
_________________ "I've felt the hate rise up in me...
Kneel down and clear the stone of leaves...
I wander out where you can't see...
Inside my shell, I wait and bleed..."
Profesja: Wojownik
Nick: Sud Water
Level: 666
Wysłany: 09-10-2008, 13:56
Fajnie, ale przekręty to by były na s1 i s2 coś takiego najmniej może powstać na s3, bo pomyślcie ja wstawię na listę znajomego. Inny znajomy go zabije i przekaz golda no cóż jeszcze trudno wykryć niż jak na targu bo GM na targu może zobaczyć 1lvl miks za 1 mln no to oczywiste jest że to przekaz a tutaj byłoby trudno go wykryć. Może dlatego że to trudne do zrobienie więc nie weszło .
-gdy chcemy,by jakis nasz wrog znalazl sie na liscie dla lowcy glow,placimy przykladowo 1000g/lvl...a 10 % mogloby isc do jakiegos banku/skarbca (i z tego skarbca wyplacaloby sie "premie" dla najlepszych lowcow)
-gracz,ktory znalazlby sie na takiej liscie nie musialby walczyc-to lowca glow ma kombinowac,jak go zlapac
jesli cos mi wpadnie do glowy to dodam,ciekawa propozycja,wreszcie jakas rozrywka (takie cos bylo w thecrims)
A co jeśli nikt nie złapie tego kolesia ? nagroda pójdzie w zapomnienie? jak już by miało coś takiego przejść do gry to trza by było jakiś określony czas ustawić np. by sie wpisywało Czas : 7 dni Wpłata : 300.000 + (vat) Nagroda : xxx
Im mniejszy czas na zabicie tym większa nagroda by była oczywiście był by jakiś przelicznik i określony czas nie można by było wpisać 360 dni :O bo to by było bez sensu (max 1 miech).
_________________ *Wszystkie konta jakie posiadałem zostały pobanowane
*Forum przeglądane systematycznie , tylko ręce opadają jak widzę tematy "Dostałem niesłusznie BANA" :O
jestem na tak, ale ci co umia ominac multi to chyba jescze wiekszy +
moze to byc w takim stylu jak walczymy z bosem. i jak wygra to zdobywa "respekt" (takie co podobnego do punktor rankingowych, nowa opcja), albo ze wylatuja unikatowe przedmioty
Sake masz totalną racje.Macie moje pełne poparcie, pomysł dobry jak fanatyko mówił dobre urozmaicenie gry i miał racje bo gra polega na fabule co nie? a jakby ja tak ulepszyć i dodać ten pomysł. Co by to sie działo BAJER ja tu nie widze żadnych przekrętów. Jak zrobią tak że ludzie grający w mf maja takie same IP nie bedą mogli sie zabić. A walki oddane bo Gm wykrywali i git majonez