Witam to jest mój 1 post tutaj ogolnie . Wspolpracujemy ze soba jestem z sponsorujemy.eu .
Ale to nie o to chodzi gram od dzisiaj w my fantasy i powiem ze jestem mile zaskoczony ta gra . Szukalem teraz pare stron i nie znalazlem wiec pomyslalem ze moj pomysl bedzie dobry.
Chyba ze jest a nie znalazlem to prosze o zamkniecie .
A Wiec widze ze mozna rzeczy kupowac na targu tutaj na forum . Nie wiem czy kupuje sie tu tak ze jest zakladka dodatkowa o G bodajrze to jest wasz przelicznik pieniedzy , Ze mozna kupowac tez przez sms zloto np . Co do forum ze ustawiaja sie ile kupowania a nastepnie gracz przesyla przelewem tutaj stad na jego konto a ten mu daje itemy , Przez co szybciej mozna bedzie sie wymieniac i kupowac iteamy . Wiem ze na jakims serwerze mu platnym to jest i jest to bardzo dobry pomysl. Nie wiem prosze ocenic . Postaram sie dzisiaj wiecej informacji na ten tenat dac . ( sorka za ort . ale patrzcie ktora godzina ;p )
@TOP
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem temat .
Chodzi Ci o "kupowanie" sobie złota za sms czy przesyłanie złota za itemy ?
BO jeśli tak jak to nie za bardzo jestem za tym, np. 5 level będzie
miał z smsów 10 mln bez handlowania, a taki poczciwy 40 level
ledwo ledwo tyle uzbiera z handlem . Złoto za sms jest chyba zakazane
A przesyłanie złota/itemów za pomocą sms'a ? Bezpośredni handel jest zakazany,
jak będą wykrywane przekazy złota lub przesłanie za 1g 1 levelowi Szlacheckiej Zbroi ?
więc po 1 nie da sie poki co przynajmneij kupowac itemow przez forum...tylko w grze na targu kupujemy itemy, albo w sklepie. a co do handlu item za sms, to jest to zakazane.
A Wiec widze ze mozna rzeczy kupowac na targu tutaj na forum .
Nie ma takiej możliwości. To są działy czysto ogłoszeniowe.
AmaroW napisał/a:
mozna kupowac tez przez sms zloto
Nie można kupować złota za SMS i nie zanosi się na zmianę - obecnie w grze jest za duża pula złota. Mamy problem z inflacją i zostanie on rozwiązany dopiero w nowej wersji gry.
PS. To (czyt. sponsorujemy.eu) kolejne przedsięwzięcie Grinsa? ; >
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
dobra zloto za sms odpada . Ale poprostu kupowanie itemow z zloto czyli taki przyspieszony handel gdzie poprostu bedzie to monitorowane nie znam sie na tej grze i nie wiem ile co stoi , ale ze tutaj jak jest targ to bezposrednio mozna kupic szybciej na tym targu .
Ale poprostu kupowanie itemow z zloto czyli taki przyspieszony handel gdzie poprostu bedzie to monitorowane
Ta propozycja padała wielokrotnie, i zawsze była odrzucana, bo stwarza bardzo duże możliwości oszustw (zwłaszcza przekazów złota i przedmiotów). Nie ma szans.
Chyba niezbyt spostrzegawczy jestem - gdzie dokładnie jest ten baner? W grze?
AmaroW napisał/a:
kupowanie itemow z zloto czyli taki przyspieszony handel gdzie poprostu bedzie to monitorowane nie znam sie na tej grze i nie wiem ile co stoi , ale ze tutaj jak jest targ to bezposrednio mozna kupic szybciej na tym targu .
Na forum nie ma targu, jest tylko dział z ogłoszeniami - nic więcej. I nie sądzę, żeby kiedykolwiek się to zmieniło.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem