Wpadłem na pomysł który utrudnił by znacznie przelewanie golda.
1. Usunięcie nicku sprzedawcy.
2. Opóźnienie aukcji:
Przedmioty nie są wystawiane od razu tylko o pełnych godzinach i kończą się również o pełnych godzinach.
3. Usunięcie zakładki "Twoje aukcje".
W końcu i tak sie skończy aukcja i dostaniesz swoją kasę.
Chodzi o to żeby nie mieć wpływu na regulowanie cen na targu za pomocą kolegów z wyższych sfer.
P.S Co za problem poczekać 1h skoro będziesz miał grę wolną od pushów -.^
W 80% kiedy jest to banalny przelew ktory widzi kazdy gracz. (1,000,000 G za miksy lv 1)
Najwięcej rankowców wzbogaca się "legalnie" (kupowanie rzeczy po cenie sklepowej totalna beznadzieja 80 lv kupuje gemy ognia za 5k jak sam moze go kupic w sklepie)
Intencje są dobre. Ale jak zwykle cwaniak to ominie, a ucierpi zwykły gracz. (ominąć łatwo np. wystawiając za jakąś "nieokrągłą" cenę, albo umawiając się dokładnie na moment wystawienia.
A wg mnie by wystarczyło gdyby aukcje zakończone nie rozpływały się w niebycie ale były widoczne przez np. 24h po zakończeniu i możnaby spokojnie je ocenić i docenić....
A wg mnie by wystarczyło gdyby aukcje zakończone nie rozpływały się w niebycie ale były widoczne przez np. 24h po zakończeniu i możnaby spokojnie je ocenić i docenić....
Musiały by być one widoczne tylko na początku lub końcu listy aukcji a to się ewidentnie nie trzyma kupy..Jeżeli miały by być widoczne na początku listy to nie było by widać tych aukcji które się kończą za chwilę bo początek byłby zawalony ogromną ilością już zakończonych, jeżeli zaś miały by one być widoczne na końcu to i tak nikt by ich nie zauważył
Dla mnie dobry pomysł tylko żeby się nie ograniczaj do 3 godzin bo nie każdy jes o 8 lub 16 lub 24.. powinno być zaczynanie i kończenie aukcji co 2 godziny zaczynając od północy.
Oto gdziny:
0:00
2:00
4:00
6:00
8:00
10:00
12:00
14:00 itd.