mam pomysł żeby zrobić jakieś dodatki dla wojowników ponieważ magowie mają bronie i gemy i to daje im przewage nad wojownikami mają większy atak proponuje zrobic nowe bronie dla wojowników żeby był podobny atak magów i wojowników pewnie większość ludzi którzy grają magami będzie zaprzeczać żeby tego niezrobili
Pomysł jest do **** . Magowie mają jeszcze moc gemu ale mają manę i to ich ogranicza . Woj może walić bez końca a mag tylko do skończenia się miksturek many . W tym jest ta różnica. Woj jest jeszcze nawet za dobry
to nic ci nieda ktoś wwali wszystko w rzycie w magie i szczęscie i nic to nieda
na Twoim lvl moze wojownik jest slaby... na moim nie ma wojownikow... tzn sa ale chowaja si epo miastach bo porobilo sie za duzo wojow na s2 i zostalo 2 magow ja i bacho. Pograj w to wiecej a zobaczysz ze madzy maja wyrownane jak nie wieksze szanse. Nasza profesja ma szybsze eq a podobno maja byc wprowadzone gemy lvl 5
Oj ty jeszcze zobaczysz dużoooo wojów
Woj jest dużo lepszy od maga (według mnie), grałem magiem do 90 lv - od 90 naroiło się tyle wojów... mój mag nie miał szans + nie dawałem rady z bossami... bardzo dużym minusem maga jest mana , w pewnym momencie potrzebowałem speeda i obron i przez chyba 15 lv nie dawałem w magie, później miałem many na 2 strzały... nie masz pojęcia jakie to było uciążliwe. Po resie na woja od razu zacząłem wygrywać i pokonałem większość bossów zostały mi 2 do ukończenia aktualnej fabuły
Więc nie wygaduj mi że woj jest za słaby! Raczej powinni magowi pomóc... Magów coraz mniej
Poza tym:
TODO napisał/a:
Kowal - rozbudowa/customizacja broni/własne nazwy broni
wojownik za dobry buhaha zwłaszcza że magowie mogą mieć 3 krotnie większy atak lub 5 więc
Skąd ty żes spadł? Pod Ballis to magowie nawet 2x większego ataku nie mają ;/ Woje siepią po 6k hity a magowie po 10k. Ty albo masz facet za mało obrony, albo nie wiem co. Ja gram wojem teraz (niedawno zrobiłem resa z maga) i gra sie zawaliscie! Dużo lepiej niż magiem!
Profesja: Wojownik
Nick: Shadow
Level: 166
Wysłany: 30-06-2008, 07:14
Ale poco to komu profesje są aż nadto wyrównane i wojownik jest "czasem" dużo lepszy od maga a najbardziej się to sprawdza na 50+
Wysłany: 30-06-2008, 14:23
gandalf-szary napisał/a:
wojownik za dobry buhaha zwłaszcza że magowie mogą mieć 3 krotnie większy atak lub 5 więc
HAHAHA albo i 6
Przecież możesz sobie zrobić resa na takiego woja...co ma atak 2 razy większy od Ciebie ...a w dodatku jak woj walnie krytyka to w ogóle mag leży i kwiczy Więc mi tu nie mów że woj ma gorzej lub coś w tym stylu