Chciał bym poznać wasze opinie na temat tego telefonu..., bo niedługo kupuje nowy (na okres 1-2-3 lat) i zastanawiam się nad tym właśnie telefonem (jak coś kupuje sobie na 24miechy w Orange Mix czy coś takiego )
Nie bierz. Często się zawiesza. Słaby aparat. Weź jej młodszą siostrę, Nokie 5300 jeśli koniecznie chcesz z takim desingem. Ma większy wyświetlacz, lepszy aparat. Jeśli podobają Ci się XpressMusic to w podobnej cenie jest jeszcze 5310 i 5220.
Hmm...dla mnie telefon ma pisać SmS'y i żeby można było nim gadać( ). Mi chyba najbardziej zależało by na jakości muzyki, dźwięku bo z kolegami na podwórku tańczymy ( ) i by nam się przydał się telefon co "soczyście" odtwarza dźwięki bo ciągłe noszenie głośnika do LG kolegi staje się uciążliwe, a poza tym dźwięk jest trochę beznadziejny (nie wiem jak się wyrazić) i w dodatku nie gra tak głośno jak byśmy chcieli.
Edit...Slaydery i z klapką są do "czterech liter" więc takich nie chce...