Profesja: Wojownik
Nick: FeNoMeN
Level: 50
Wysłany: 01-07-2009, 19:26 Typy walk w pojedynkach...
Mianowicie chodzi o to by w pojedynkach PvP wysyłanych na poszczególne godziny można było wybrać typ walki,
walkę normalną lub walkę turniejową.
Myślę iż poprawiło by to rozmaitość i kreatywność gry..
Szczególnie przydatne na niskich lvl'ach.. ponieważ niekiedy nie jest wystarczająco tur by pokonać przeciwnika...
Dużo osób by się na pojedynki przeniosło
No ale mi się podoba pomysł ; ), wiele osób atakuje na polu bez końca i ataki kończą się remisami, może trochę by to zapobiegło tym bezsensownym atakom .
Do niedawna problem remisów dotyczył głównie wysokich leveli, ale dodanie kaktusów i ryb przeniosło problem niżej.... cóż Admin tak zdecydował...
Ale skoro remisy można było tak powielić, to i w podobny sposób można je wyeliminować
Naprawdę dobry pomysł, szczególnie w pojedynkach na niskich lv osób z dużym rankiem. Wtedy "pojedynek turniejowy" eliminuje problem remisu
Na takie walki dobra sprawa. Popieram
Profesja: Wojownik
Nick: BROVTHER
Level: 69
Wysłany: 01-07-2009, 20:40
Pomysł nawet dobry. Ale lepszym rowiązaniem była by możliwość wybierania ilości tur w pojedynkach. np. wysyłając pojedynek graczowi pojawiała by się opcja , w której można by wybrać ilośc tur po których walka nie zakończyła by się remisem np. 30 tur, 40 tur, bez tur.
_________________ Walka jest myśleniem, przewidywaniem ruchów przeciwnika. Walka bez myślenia jest jak broń bez amunicji. - by BROVTHER (Sorverture).
bardzo dobra opcja.. oczywiscie nie glowna rola sa tury w walkach ale tez staty graczy... od czego zalezy przebieg walk... jednak taka sprawa naprawila by grywalnosc ; >
Wysłany: 07-07-2009, 09:48 Re: Typy walk w pojedynkach...
Purity napisał/a:
Mianowicie chodzi o to by w pojedynkach PvP wysyłanych na poszczególne godziny można było wybrać typ walki,
walkę normalną lub walkę turniejową.
Myślę iż poprawiło by to rozmaitość i kreatywność gry..
Szczególnie przydatne na niskich lvl'ach.. ponieważ niekiedy nie jest wystarczająco tur by pokonać przeciwnika...
Co na to admin ?
Wg mnie to jest złe rozwiązanie. Weźmy sobie przykładowo tych remiserów ze św. 3. Myślę, że nabijaliby sobie dzięki temu winy z jakimiś średnimi graczami. A wtedy już z takich głupawych stat mogłoby się wykluć 30% wygranych, 70% remisów i 0 porażek. Jestem na nie
_________________ Od dnia 8.07.2009 nie będzie mnie na forum przez 2 tygodnie z powodu obozu. Mogę się pojawić 18, 19 a w ostateczności 20.