Wysłany: 21-06-2009, 19:51 Koniec ze spamem in chat
JAko iz z tego mamy najwiekszy spam chcialbym zaproponowac zeby dodac filt ktory bedzie blokowal takze raporty z walk ! Czyz nie jest to genialne ?
ave
I Pan powiedział:
Najpierw wyjmiesz świętą zawleczkę,
potem policzysz do trzech; ani mniej, ani więcej.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Tam gdzie ja expie jest totalny zamuł , nikt nie wkleja raportów ani nikt nic nie pisze więc mi to tam nie przeszkadza (No może raz na ruski rok ktoś się odezwie )
Ale jeśli ma to pomóc to ok ;p
_________________ *Wszystkie konta jakie posiadałem zostały pobanowane
*Forum przeglądane systematycznie , tylko ręce opadają jak widzę tematy "Dostałem niesłusznie BANA" :O
ave m3~!
geniusz!
w sumie na tak-ja rozumiem,gdy ktos wysle fajna walke (czytaj w miare dluga,wyrownana...z wiekszym rankiem wygranym czy cos),ale gdy jakies neokidy sie chwala,jak wygraja z czaszak xx lvli mniejsza no to smiech na sali!
ave ja!
baa filtr , zakaz dodalbym jeszcze pkt do regulaminu zeby zabraniono ich wstawiania do prezek bo w sumie jakby nie patrzec to sa jakies informacje o koncie ; >
@DALN
no to o nich mowie -.n to sie do obserwowanych dodawalo a teraz sie nie da wiec milcz lmao
Oczywiście Kactuzz, tylko że pomysł ten wielokrotnie przewijał się na sb i na forum i NIC ;/ szkoda... Czat = zUo niepotrzebne
Pozostaje miec nadzieje że chociarz pomysł M3tza admin weźmie sobie do serca ;|
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Właśnie po co komu ten chat? I tak na walki umawiają się na pw.
Chat w jakimś stopniu spowalnia mfo.
Mam podobny pomysł do kactusa..
Jeśli aż tak bardzo ktoś chce ten chat . To zróbcie opcje do włączania i wyłączania.