Patrzac na wszystkich tych rankingowcow pomyslalem a czemu by niezaproponowac rankingu turniejowego. W koncu turnieje to cos szczegolnie trudnego biorac pod uwage ze tak malo rankingowcow gra w turkach. Powod jest prosty: tam zawsze mozemy trafic na maga, woja a my tu akurat walczymy tylko z wojami. Wiec anty odpadaja.
Propozycja pod siebie? Moze i mam jakies podium w turkach ale kazdy z nas moze wstapic do turnieju i po prostu wygrac.
Ilosc punktow zalezy juz od was, czas od ktorego liczone bylyby punkty moze byc po prostu srednia z miejsc zajmowanych we wszystkich turnieji w ktorych uczestnik bral udzial od 1 logowania
Propozycja pod siebie? Moze i mam jakies podium w turkach ale kazdy z nas moze wstapic do turnieju i po prostu wygrac.
Wstąpić tak, wygrać - nie zawsze.
Pod siebie? zdecydowanie ; D
Już wam się nowych rankingów zachciewa?
Wcześniej wystarczył 1, to teraz już trzeciego się zachciewa.
Mi się pomysł nie podoba, anty to też profesja,
a wy uznajecie anty jako coś trędowatego, masakra.
To jest niesprawiedliwe względem anty, hybrydka może
mieć stary ranking i 'turniejowy', a anty tylko stary.
Hybrydkom niech te 2 rankingi wystarczą, a nie się pchają
w jeszcze jeden. Btw, czy ty przypadkiem nie zbijasz lvl ? ; D
Nieee...! Pode mnie
Mam wrażenie że taki ranking pojawi się w mfo3 - nie powiem, że się nad nim dyskutuje (bo już właściwie nie), tylko że czekamy na jego ostateczny kształt zaakceptowany przez Admina.