Wysłany: 31-08-2009, 22:30 Cofnąć te główniane zmiany z targu!!!
Proszę nie gram miesiąc w tibijską grę wraca a tu patrze admina i spółkę do reszty popier....
Wejście cofnijcie te głupie zmiany na targu połowa graczy nie gra przez takie idiotyczne "poprawki" a ci dalej ta robią wdać, że polska gra bo w USA i u szwabów takie numery nie przechodzą...
Edziu skoro nie grasz ,to co Ci przeszkadzają nowe superaśne zmiany? Wkońcu nie będzie niskich lvl z full kasy ,a hajty nie będą ich sponsorować. Będzie (właśnie jest) normalna gra ,a nie "jestem suaby bo ona ma duszo kasy i nie stjac mnije na gemy" czyli wszyscy będą wszystkim równi (w sensie golda)
Zmainy są głupie;/ teraz to nawet pod nordia nie raz pusto ...nie wspominam juz o tym jak się nudzę pod folhord/balis ;/ taaak pozbawiajcie ta grę sensu a graczy przeciwnikow xd koniec z zarobkami kupie taniej sprzedam drożej ;/ nie dosc ze fala nowych gmow to tepe ,niewyrzyte 12latki (ja myslalem ze gm mozna byc od 18 lat ;d) to jeszcze admin glupieje ;/ bawicie sie w EmEfO3 ktore wyjdzie w 3 tysiacleciu a to macie w dupie;/
Ostatnio zmieniony przez Shiro 31-08-2009, 22:43, w całości zmieniany 2 razy
Darksteel n00bku to, że ty nie umiesz kasy trzesać to nie znaczy, że masz się czepiać takich graczy jak ja i Shiro, którzy zarabiają po 5 000 000 dziennie
Darksteel n00bku to, że ty nie umiesz kasy trzesać to nie znaczy, że masz się czepiać takich graczy jak ja i Shiro, którzy zarabiają po 5 000 000 dziennie
Hah teraz mnie rozbawiłeś. O kase nie mam żadnych problemów nic o mnie nie wiesz najlepiej zamilcz. I co z tego ,że zarabiasz 5 mln. dziennie skoro i tak to nie jest uczciwe? Zanim się wypowiesz pomyśl 5 razy. A i właśnie chyba już się domyśliłeś po co są te zmiany? Jak nie wiesz to one właśnie nie pozwalają takim jak Ty na te "trzaskanie" golda
Od noobków nazywaj matke/ojca/babcie/dziadka i całą reszte nie mnie ok?
Hah teraz mnie rozbawiłeś. O kase nie mam żadnych problemów nic o mnie nie wiesz najlepiej zamilcz. I co z tego ,że zarabiasz 5 mln. dziennie skoro i tak to nie jest uczciwe? Zanim się wypowiesz pomyśl 5 razy. A i właśnie chyba już się domyśliłeś po co są te zmiany? Jak nie wiesz to one właśnie nie pozwalają takim jak Ty na te "trzaskanie" golda
Od noobków nazywaj matke/ojca/babcie/dziadka i całą reszte nie mnie ok?
[GM] MapY napisał/a:
chyba błąd jest w nazwie tematu
Błąd to on robił ,robiąc ten temat
A kto powiedzial ze jest to nieuczciwe xd skoro ty i admin widza we wszystkim 'zuo' przekrety itp to proste ze takie zmiany beda wprowadzane w zycie ... w mf bedzie grac po 10 osob na kazdym servie w 'godzinach szczytu'... modlic sie tylko ,bo ponoc glupota jest jednak wyleczalna i zaczna wprowadzac zmany ,ale takie ktore zacheca graczy do grania (np. jak w ktoryms dziale na forum : manualne pvp ,turnieje druzynowe) a nie zmany polegajace na utrudnianiu oszust... bo oszusci tak czy siak znajda sposob zeby ta kase przelac...
MapY [Usunięty]
Wysłany: 31-08-2009, 23:03
Edzio napisał/a:
bo w USA i u szwabów takie numery nie przechodzą...
W takim razie zapraszamy do USA i szwabów. A teraz kończymy to przedstawienie.