Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:34
Cofnąć te główniane zmiany z targu!!!

Czy należy cofnąć poprawki?
Tak jestem mądry
28%
 28%  [ 2 ]
Nie
71%
 71%  [ 5 ]
Głosowań: 7
Wszystkich Głosów: 7

Autor Wiadomość
Edzio 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 170
Świat: 3
Wysłany: 31-08-2009, 22:30   Cofnąć te główniane zmiany z targu!!!

Proszę nie gram miesiąc w tibijską grę wraca a tu patrze admina i spółkę do reszty popier....

Wejście cofnijcie te głupie zmiany na targu połowa graczy nie gra przez takie idiotyczne "poprawki" a ci dalej ta robią wdać, że polska gra bo w USA i u szwabów takie numery nie przechodzą...

Pozdro

Darksteel 
Użytkownik

Wysłany: 31-08-2009, 22:36   

Edziu skoro nie grasz ,to co Ci przeszkadzają nowe superaśne zmiany? Wkońcu nie będzie niskich lvl z full kasy ,a hajty nie będą ich sponsorować. Będzie (właśnie jest) normalna gra ,a nie "jestem suaby bo ona ma duszo kasy i nie stjac mnije na gemy" czyli wszyscy będą wszystkim równi (w sensie golda)

pokwicz

Edzio 
Użytkownik

Wysłany: 31-08-2009, 22:39   

Przecież ja chciałem wrócić a przez to bym musiał kasę 4 razy wolniej zbierać :/ Teraz to już mnie ta gra jeb... I tak się długo na rynku nie utrzyma.

Shiro 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: revan9
Level: 40
Wysłany: 31-08-2009, 22:39   

Zmainy są głupie;/ teraz to nawet pod nordia nie raz pusto ...nie wspominam juz o tym jak się nudzę pod folhord/balis ;/ taaak pozbawiajcie ta grę sensu a graczy przeciwnikow xd koniec z zarobkami kupie taniej sprzedam drożej ;/ nie dosc ze fala nowych gmow to tepe ,niewyrzyte 12latki (ja myslalem ze gm mozna byc od 18 lat ;d) to jeszcze admin glupieje ;/ bawicie sie w EmEfO3 ktore wyjdzie w 3 tysiacleciu a to macie w dupie;/
Ostatnio zmieniony przez Shiro 31-08-2009, 22:43, w całości zmieniany 2 razy  

Darksteel 
Użytkownik

Wysłany: 31-08-2009, 22:41   

Edzio napisał/a:
Przecież ja chciałem wrócić a przez to bym musiał kasę 4 razy wolniej zbierać

Ciebie obchodzi twój powrót nie nas ,a co do zbierania kasy to czyli już pewnie poruszany sponsoring. Wystawianie eq z eliar i skupowanie przez hajtów

A i shiro te zmiany praktycznie dotyczą niskich lvl'ów ,które handlują cisowymi po 30k

Cytat:
I tak się długo na rynku nie utrzyma.

Podobno mfo 3 ma być reklamowane ,więc będzie więcej graczy (tak myślę)
Ostatnio zmieniony przez Darksteel 31-08-2009, 22:44, w całości zmieniany 1 raz  

Shiro 
Użytkownik

Wysłany: 31-08-2009, 22:44   

no niby tak ale ja np widze jakis smiec za cene tak mala ze kupujac na targu duzo na tym zarobie sprzedajac w sklepie...a teraz nici

Edzio 
Użytkownik

Wysłany: 31-08-2009, 22:44   

Darksteel n00bku to, że ty nie umiesz kasy trzesać to nie znaczy, że masz się czepiać takich graczy jak ja i Shiro, którzy zarabiają po 5 000 000 dziennie

MapY
[Usunięty]

Wysłany: 31-08-2009, 22:45   

chyba błąd jest w nazwie tematu :)

Darksteel 
Użytkownik

Wysłany: 31-08-2009, 22:48   

Edzio napisał/a:
Darksteel n00bku to, że ty nie umiesz kasy trzesać to nie znaczy, że masz się czepiać takich graczy jak ja i Shiro, którzy zarabiają po 5 000 000 dziennie

Hah teraz mnie rozbawiłeś. O kase nie mam żadnych problemów nic o mnie nie wiesz najlepiej zamilcz. I co z tego ,że zarabiasz 5 mln. dziennie skoro i tak to nie jest uczciwe? Zanim się wypowiesz pomyśl 5 razy. A i właśnie chyba już się domyśliłeś po co są te zmiany? Jak nie wiesz to one właśnie nie pozwalają takim jak Ty na te "trzaskanie" golda

Od noobków nazywaj matke/ojca/babcie/dziadka i całą reszte nie mnie ok?

[GM] MapY napisał/a:
chyba błąd jest w nazwie tematu

Błąd to on robił ,robiąc ten temat ><

Edzio 
Użytkownik

Wysłany: 31-08-2009, 22:57   

wszędzie się interesy na lewo robi od polityki przez policje i po gospodarką... Jak tego nie wiesz to jesteś ślepym głupcem i się zamknij...

Shiro 
Użytkownik

Wysłany: 31-08-2009, 23:01   

Darksteel napisał/a:
Edzio napisał/a:

Hah teraz mnie rozbawiłeś. O kase nie mam żadnych problemów nic o mnie nie wiesz najlepiej zamilcz. I co z tego ,że zarabiasz 5 mln. dziennie skoro i tak to nie jest uczciwe? Zanim się wypowiesz pomyśl 5 razy. A i właśnie chyba już się domyśliłeś po co są te zmiany? Jak nie wiesz to one właśnie nie pozwalają takim jak Ty na te "trzaskanie" golda

Od noobków nazywaj matke/ojca/babcie/dziadka i całą reszte nie mnie ok?

[GM] MapY napisał/a:
chyba błąd jest w nazwie tematu

Błąd to on robił ,robiąc ten temat ><

A kto powiedzial ze jest to nieuczciwe xd skoro ty i admin widza we wszystkim 'zuo' przekrety itp to proste ze takie zmiany beda wprowadzane w zycie ... w mf bedzie grac po 10 osob na kazdym servie w 'godzinach szczytu'... modlic sie tylko ,bo ponoc glupota jest jednak wyleczalna i zaczna wprowadzac zmany ,ale takie ktore zacheca graczy do grania (np. jak w ktoryms dziale na forum : manualne pvp ,turnieje druzynowe) a nie zmany polegajace na utrudnianiu oszust... bo oszusci tak czy siak znajda sposob zeby ta kase przelac...

MapY
[Usunięty]

Wysłany: 31-08-2009, 23:03   

Edzio napisał/a:
bo w USA i u szwabów takie numery nie przechodzą...

W takim razie zapraszamy do USA i szwabów. A teraz kończymy to przedstawienie.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi