Mikstura Życia lv 5 s2 limit ceny 2,5k za szt, przy czym szt, kosztuję 5k w sklepie.
W ostatnim mieście to nie jest błąd bo ... można go tam kupić w sklepie. Jeżeli jest tak w innym mieście to proszę podać gdzie a będzie poprawione.
Legolass napisał/a:
co jakiś czas widzę błędy w limitach.
To nie są błędy (bardzo sporadycznie mogą się jednak pojawić) lecz ceny ustalone po przedyskutowaniu i przeanalizowaniu wielu danych oraz potrzeb i przekrętów graczy.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
To zapewne po to aby zapobiec przemowom. Ale po co? Skóry dzika nie można kupić w sklepie ;p
A z tymi gemami to też trochę głupio, bo jak ktoś pierwszy raz robi res na maga np. na 200lv to nie będzie mógł gemu 6 5* kupić bo co? Bo w sklepie jest taki sam na 1*? ;>
Co do tematu.. Najlepiej by było gdyby aukcja automatycznie się kończyła po osiągnięciu max limitu
_________________ Kiedyś pisałem z konta wrobelekek ale zostało zhakowane...
A z tymi gemami to też trochę głupio, bo jak ktoś pierwszy raz robi res na maga np. na 200lv to nie będzie mógł gemu 6 5* kupić bo co? Bo w sklepie jest taki sam na 1*? ;>
No właśnie.Mam 10 lv na s2 chce zrobić resa na maga(jestem wojem), no i nie mogę kupić gemu np:na *** bo w sklepie jest *. To co teraz muszę wbijać bez sensu lv żeby gem awansował na ***?? Gdyby to było wyłącznie na gemy wspomagające... A tak to cały targ został zniszczony.
Koleś to ty się ogarnij krytykujesz mnie bo nie chce mi się pisać przecinków a wiesz gdzie ja to mam i to jest sensowne bo niby jak mam kupić gem ognia 1 ***** jak pisze żę nie moge...