Od pewnego czasu nie gram w żadną grę MMO oprócz MFO, a jak wiadomo, po wykorzystaniu ruchów nie można już zbyt wiele robić i trzeba sie zająć czymś innym.Dlatego chciałbym sie was zapytać jakie polecacie gry MMO.Tylko bez klonów typu Gladiatus, BiteFight itd.Fajnie by było jeśli byłaby to gra wyróżniająca się czymś, a nie ciągłe powtarzanie w kółko czynności:przynieś, zabij itd.
hmmm
proponuje xhodon , podobnej gry nie widzialem i sczerze powiem ze nie lubie gier typu zbuduj i farm ale to mnie wciagnelo
jesli nid pomocy , ew chcesz byc blisko - zapraszam pw
@edit
co wazniejsze , wcale gracze ktorzy maja multum kasy nie sa tam lepsi bo mozna te "premium uslugi" zdobyc po prostu grajac dalej i rosnac w sile
prosty samouczek z bonusami na poczatku, co daje plus tej grze
Duel Online mi sie nie podoba, bo robi bardzo słabe pierwsze wrażenie.Ale ten Xhodon wygląda na fajną grę, mam jeszcze jedną małą prośbę:Mógłby ktoś polecić jakieś fajne MMOFPS z elementami RPG?Oczywiście darmową
Co do MMOFPS polecam Cs-a ^ ^,chociaż szybko się nudzi.
Co do MMORPG bym polecił ci Sun Online(nowa gierka )
A co do Sport MMO Polecam Kick Online(piłka nożna MMO)
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...
No cóż zależy która postać (ja zrobiłem chyba ze 3 konta, na każdym 4 postaci bo nie da sie usunąć postaci ani konta i ciągle mi coś nie pasowało).Aktualnie gram Soldierem, nick Pietrasek, chyba 6 level
Ja mam około 10 kont z czego korzystam z jednego i na jednym herosie gram ,cały czas myślę kim grać gunnerem czy soliderem bardziej podoba mi się gunner ,ale jak pogram nim dłużej to znowu wolę soliderem i tak na zmiane.
http://www.battlefieldheroes.com/heroes/210049071 masz mojego herosa
Ta gra jeszcze istnieje ? :O Z tego co pamiętam to od kiedy wprowadzili dość lipny system dotacji przestałem w to grać, ale jeżeli szukasz czegoś całkowicie odmiennego to polecam www.doh.pl nie wiem czy jeszcze to istnieje, ale była to dość fajna gra ;>