- przykładowo za 5mf albo za 1kk golda nie atakują Nas potwory przez np 30min
- za 10 mf albo za 5kk golda każdy gracz może sobie zrobić coś takiego jak bazar w swoim profilu, takie prywatne aukcje gdzie to on ustala cene i gdzie nie trzeba czekac za ku[ionym przedmiotem az sie aukcja skonczy
- albo zrobic jakies nowe miasto, gdzie bedzie tylko handel na takich zasadach jak wyzej, za 10 mf mozna sobie wykupic miejsce w miesice, gdzie bedzie mozna zrobic swoj nazwijmy to bazar
gracz może sobie zrobić coś takiego jak bazar w swoim profilu, takie prywatne aukcje gdzie to on ustala cene
I przelewać dowolne ilości Golda
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
z nabijania expa hmmm, nie miales tak kiedys ze spokojnie zabijesz bossa, a nie mozesz dojsc bo wala cie potwory??? z tym przelewaniem to tez nie do konca tak, bo jak ktos chce przelac to i tak przeleje, taka jest prawda...
- przykładowo za 5mf albo za 1kk golda nie atakują Nas potwory przez np 30min
marzenie dla anty, a anty są beee
FluXioN napisał/a:
- za 10 mf albo za 5kk golda każdy gracz może sobie zrobić coś takiego jak bazar w swoim profilu, takie prywatne aukcje gdzie to on ustala cene i gdzie nie trzeba czekac za ku[ionym przedmiotem az sie aukcja skonczy
FluXioN napisał/a:
- albo zrobic jakies nowe miasto, gdzie bedzie tylko handel na takich zasadach jak wyzej, za 10 mf mozna sobie wykupic miejsce w miesice, gdzie bedzie mozna zrobic swoj nazwijmy to bazar
Regulamin zabrania "kup teraz"
"5.12. Propozycje opcji 'Kup teraz' na Targu oraz wymiany przedmiotów bezpośrednio między graczami. "
Minek, otworzyłeś tylko po to, żeby skomentować coś, co i tak nie przejdzie ? Oo
[ Komentarz dodany przez: minek123: 04-12-2009, 16:52 ] sam to zamykałem wiec i sam otwieram jeśli uważam że to słuszne, komentarze proszę zachowaj dla siebie
[ Komentarz dodany przez: minek123: 04-12-2009, 16:54 ]
PS. Twój post nic nie wnosi do wątku...
Ostatnio zmieniony przez minek123 04-12-2009, 16:54, w całości zmieniany 2 razy