Ponieważ zbliża się grudzień i zapowiadane niespodzianki
może warto wprowadzić drugi oficjalny turniej (puchar) w miesiącu? Nawet jeśli nie byłoby nagród (mf-ów) to takie coś nieco by rozruszało emefowe towarzystwo...
jestem za w 100 % jak to GM mnietuniema powiedzial zbliza sie grudzien i swieta to taki swiateczny turniej by sie przydal
nagrody nie musza byc w postaci MF ale jednak jakies by sie przydaly
Jestem za... Ale to może byś bardziej nam to opisał...:)
Ale co tu opisywać? Turniej publiczny chroni przed różnymi "wałkami" a emocje są...
Drugi turniej w miesiąc organizowany przez Tomiego. O turniejach prywatnych chyba nie trzeba pisać... może poza tym, że są jakieś zobie założone kilka miesięcy temu.... (powinien być ustanowiony ostateczny termin wystartowania turnieju, albo wręcz turniej prywatny powinien na etapie zakładania mieć ustaloną datę startu 1 rundy)
p.s. to powinien być wręcz turniej i o nic i za nic - żeby nawet "bossowcy" nie bali się startu w nim... nie wspominam już o tym, że wszelacy "pro" mogliby udowodnić jak są dobrzy...
to powinien być wręcz turniej i o nic i za nic - żeby nawet "bossowcy" nie bali się startu w nim... nie wspominam już o tym, że wszelacy "pro" mogliby udowodnić jak są dobrzy...
Oooo. To byłoby całkiem coś nowego. Zrobić przedziały lvlowe jak zwykle ale bez nagród i bez strat. Jeżeli byłoby coś takiego podejrzewam, że dużo więcej osób by się zapisało do takiego turnieju. Np. ja mam 163 lvl a walczyłbym w przedziale do 180lvlu bez straty pkt rank. Już na starcie nie mam prawie żadnych szans ale osobiście by nie wypaść "z wprawy" walczę w pojedynkach z kimś dużo wyższym o nic. Tak dla hecy i sprawdzenia swoich umiejętności.
Oczywiście przydałoby się ogłosić z jakiś tydzień wcześniej o takowym turnieju bo standardowe 2 dni w tym przypadku to zdecydowanie za mało.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
1. na mikołajki
2. ten comiesięczny
3. pod choinkę
4. na sylwestra
A tak na poważnie, to dodatkowy turniej to świetna propozycja i jeśli już ten drugi turek wypali, to nie powinien on dyskryminować innych, nawet jeśli jest ich kilkunastu czy kilku, mam na myśli levele z przedziału powyżej 230
Ostatnio zmieniony przez BLade_immortal 22-11-2009, 23:59, w całości zmieniany 1 raz
1. na mikołajki
2. ten comiesięczny
3. pod choinkę
4. na sylwestra
4 turnieje w miesiącu?
już bym wolał turnieje rzadziej ale 2 razy w miesiacu np.: turek majowy/czerwcowy i turek z okazji świąta bez papierosa (taki przykład )
Wiecie, że ja żartowałem, ten dodatkowy mikołajkowy turniej w zupełności by wystarczył, ja mam jeszcze inną propozycję która mi się nasunęła, odnośnie zimy, ale o tym napiszę w nowej propozycji.
Tomi, a ty tak śmigasz z tymi procentami w upku, jakbyś chciał nas w grudniu czymś zaskoczyć
a tam gdzie są te małe literki to na pewno nikt nie będzie widział co pisze
Tylko czy będzie w tym roku upek. Mocno wierzę, że jednak, a drugiego turnieju w tym miesiącu raczej nie będzie. Jak coś to proponowałbym turniej noworoczny np.
utworzony 1 stycznia
zapisy do 3 stycznia