Moja propozycja:
Zrównać prawa wszystkich trzech światów. Zarejestrowałem się na s3 i na 7 lvl wbiłem prawie 2,5k ranqa bez żadnych przelewów i każdy się mnie wypytywał "sprzedasz ranq"To było żałosne. Na tym świecie nie można grać uczciwie. Wszyscy tylko przelewają ranq i myślą, że są the best!! Dajmy na to jeden z graczy na s3, 5lvl, miał ponad 40k ranqu tyle co np. Rykus.
Na s1 i na s2 mam już konta, ale chciałbym grać uczciwie, a na grę na s3 nie ma co liczyć.
Proponuję zrównać prawa wszystkich światów do praw panujących na s1 lub s2, albo chociaż zakazać przelewania ranqu na s3 (pal licho z goldem) i wszystkim tam podzielić ranq przez 10.
Ci co są na prawdę dobrzy nie mogą się wykazać na s3, bo "bogatszy gozdek" kupi sobie ranq i 10 razy go wyprzedzi. Można by było też (jak już wszyscy mają tyle golda i wgl) zrobić świat hardcore, gdzie potwory i bossowie będą np. 2 razy silniejsi - wiadomo o co chodzi
Profesja: Wojownik
Level: 33
Wysłany: 29-12-2009, 15:21
Ja równiez jestem za uczciwa gra i jasnymi zasadami, dlatego gram tylko na S1, legalne przelewanie ranku to zupełny bezsens (co innego sponsoring czy korzystanie z multikont) bo wtedy nijak nie da się ustalic kto naprawdę jest dobrym graczem tak jak słusznie zauwazyłeś.
Nikt nikomu nie każe grać na ś3 (jak na innych światach).
Każdy dobrze wie jakie tam panują zasady i albo się do nich dostosujesz,
albo przestań grać na tym świecie. Ś3 od samego początku miał taką idee i tego się już nie zmieni. A o nowym świecie zapomnij.
Umyj cycki i idz spac.
Masz s1, s2 to sobie graj.
S3 jest od luznej gry i tyle... Jak "kcesh byc bogatszym gozdkiem" to handluj...
Naucz sie grac i graj, a zalosnych graczy ignoruj, proste.