Być może już coś takiego kiedyś było, ale i tak napiszę
Mianowice, po tym co zaproponował [GM] mnietuniema, odnośnie turnieju, naszła mnie myśl, że skoro niedługo święta, a co za tym idzie zima, oby ze śniegiem, to może by tak dodać jakiś dodatkowy quest świąteczny, nawet aktywny czasowo tak jak ten z PSC, a quest mógłby wyglądać np. tak:
Po drodze do jaskini Shivy, albo w okolicach miast Azarad lub Nordii, atakuje nas Yeti.
Zadanie mógłby zlecić jakiś NPC, który już istnieje i siedzi w jakiejś karczmie albo też święty mikołaj (joke) ;P, więc nie byłoby z tym dużo roboty.
W nagrodę za pokonanie bossa dostalibyśmy jakiś niespotykany dotąd przedmiot, tak jak ze sroczki lub łowcy skarbów
Natomiast od NPC który zlecił to zadanie np. gem szybkości, który najciężej zdobyć.
Pewnie dla niektórych pomysł może wydawać się śmieszny, niepotrzebny, lub mało istotny, ale myślę, że większość graczy by się ucieszyła i byłby to taki miniprezent z okazji mikołajek lub pod choinkę .
Zapraszam do komentowania
Tylko nie zamykajcie tego tematu tak od razu
jesteśmy jednomyślni
Tomi śmiga z procentami jakby się żenić miał za miesiąc ;p
[ Dodano: 23-11-2009, 16:56 ]
wobo, a co mieli ci, którzy nie doszli na salamandrię ? ja nie mogłem ubic łowcy skarbów i jakoś nie płaczę, to samo ze sroczką, nie każdy mógł ją upolować, w tym cały klimat, bo nie każdy może
Kłóciłbym się, o tą srokę, ale mniejsza z tym
Ja jestem jak najbardziej za tym, żeby każdy mógł wypełnić tego dodatkowego questa, ale wiesz, Yeti raczej nie grasuje w zaroślach , woli raczej zimniejsze i górzyste tereny, ale oczywiście mógłby to być całkiem inny boss, nie jestem przeciwny