Osobiście nie polecam "używek" z niewiadomego pochodzenia a za "nówkę" w tej cenie to tylko mini. Jak byś dołożył z 3 setki to i jakiegoś asusa czy samsunga mógłbyś dostać z 15".
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Ja nie mam zbyt dużego zaufania do allegro. Niczego wspaniałego za te pieniądze nie kupisz. Jeśli chodzi o laptopy moja wiedza jest dość niewielka, jednak radziłbym ci zajrzeć tutaj:
http://www.ceneo.pl/Lapto...004+slaptop.htm
Nawet jeśli nie wybierzesz czegoś konkretnego, to będziesz się chociaż orientować co za te pieniądze dostaniesz.
Aż takiego dobrego nie potrzebuje a propo nie wiem jak wy szukacie.Ja znalazłem dużo patrzcie
Phiii. Same Acery!!!! Tego to bym nie kupował. Podobnie z Toshiba i Fujitsu-Siemens. Awaryjne, bardzo ciężko z gwarancją ....
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Nie kupuj NTT - mam takiego i odradzam!! Zawiesza się jak diabeł!! Przy włączaniu i zamykaniu!! Lepiej kupuj taki sprzęt w sklepach. Nie będę tu reklomawał sklepów, więc podam ich podobne nazwy: Medja Margt, Ełro Agiede, Kompótronig
Mój brat takiego ma go od pewnego czasu , chodź po 2/3 miesiącach użytkowania zrobiliśmy format i zainstalowaliśmy Windowsa XP , bo ta Vista to naprawdę jest ...
cały czas się zawieszała , brat klął non-stop ,a teraz laptop śmiga ... 0 lagów / zawiech itp...
@Edit ... zapomniałem powiedzieć , że nie klął na laptopa tylko na tą zrytą Viste
@Edit ... zapomniałem powiedzieć , że nie klął na laptopa tylko na tą zrytą Viste
Vista wcale nie jest zła. Wymaga troszkę więcej umiejętności podczas codziennej pracy jak w XP ale ja nie mam z nią problemów. Może po prostu vista jest bardziej wymagająca sprzętowo a sprzętu ... "niet".
Zakup kompa z Win7 jest jeszcze bardziej wymagający sprzętowo więc się nie oszukujmy. 1Mb ramu to może być troszeczkę za mało. Co do dysku 160 Gb wystarczy. No może jak jesteś kolekcjonerem ... wszystkiego to nie ale od czego są napędy optyczne. Jeżeli nie będziesz wgrywał do kompa co popadnie to długo Ci bezawaryjnie posłuży nawet na najsłabszym sprzęcie.
Za taką gotówkę to raczej wypasionego kompa do grania nie dostaniesz a po jakimś czasie tylko będziesz na niego narzekał.
Będe kupywał z media markt na raty bo podobno są 0%odsetki.
Może i 0% ale pytałeś się czy obowiązkowo trzeba ubezpieczyć kredyt? Z tego co mi się wydaje to wychodzi to około 10% w skali roku więc nic nie ma za darmo.
W Euro AGD można kupić za "naprawdę 0%" i bez ubezpieczenie kredytu (możesz ale nie jest obowiązkowe) z tym, że rat nie może być chyba więcej jak 6 czyli pół roku.
W MAKRO jest jeszcze lepiej bo nic nie jest obowiązkowe a rat jest 10, 15 (w zależności od ceny) ale tam to na jakieś atrakcje komputerowe to nie masz co liczyć.
nie trzeba ubezpieczać kredytu, (ale pewnie dzień trzeba będzie poczekać) ale trzeba pilnować czy przypadkiem nam na siłę nie wcisną tego ubezpieczenia ; )
w euro bierze się na 30 rat ; ) w MM też