Na s2 gracz o nicku Yoh chwali sie na czacie, ze ma multikonta, zostawal zglaszany do [GM] Crypton juz nie raz, mimo to nadal zadnej kary nie dostal.... gdzie tu sprawiedliwosc? I przede wszystkim, o co chodzi? Przeciez gracz byl wielokrotnie zglaszany...
Też to zauważyłem, że choć na forum jest dział skarg i gracze sa ewidentnie wystawiani GM'owie ich i tak nie banują tylko zajmują sie czymś innym - jak mają mało czasu to niech zrezygnują. Rozumiem to ale bez przesady. Na s3 Areen, jako chyba jedyny tak często banował z działu "kto skarży nie błądzi"
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
jasne, ale jednak sa od tego, zeby pozadku pilnowac a taki gracz jak Yoh, chwali sie, ze ma multikonta, drugi ma przkrety na targu i mimo, ze sa zglaszani, to nie dostaja kar... w takim razie moze po prostu zrobic wszystkie swiaty na zasadzie s3
Poza testami maja inne obowiazki, a przed testami raczej nie bylo wiekszych nieporozumien
No dziwne? Bo ja właśnie mówilem o sytuacji przed testami, że często ludzie wystawiani w temacie o którym mówilem byli po prostu bezkarni. Wymieniłem też tam Areena ? Wiesz kiedy był GM-em więc chyba wiesz o jakiej sytuacji mówiłem? Nie rozumiem.
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
GMy generalnie nie nadążają i dzieje sie tak od tak dawna, ze nawet nie pamietam sytuacji gdy nadążali.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>