Muszę przyznać że jest to w 27% możliwe, wiecie czego?
21 Grudnia 2012 roku ma być podobno ten koniec świata.
Nie możliwe dlatego że miał być już w 2000 roku i nie było
Teraz jest takie prawdopodobieństwo że będzie bo klimat jest w Zimie coraz zimniejszy ( w telewizji mówili że od 20 lat nie było takich mrozów jeszcze) no i wczesne gorące lato.
A lato to już będzie gorzej bo temperatura powietrza jest coraz wyższa (na razie jak dotąd zanotowałem to 25*C) Czyli w lecie może być jakieś 49, 5*C i wyżej
Następna przyczyna to odwrócenie się tych biegunów Ziemskich
Spowoduje o że Ziemia będzie się obracać kilkakrotnie szybciej, raptownie się Ziemia zatrzyma i wywoła to wielkie tsunami. Nie wiem czy w to wierzyć czy nie. Cały czas się zastanawiam. Mówcie sami już.
Ja tam w to nie wierzę, że będzie w 2012 ale możliwe że będzie zaniedługo, bo ludzie w końcu tak zanieczyszczą naszą planetę, że się nie będzie dało żyć, lub będzie globalne cieplenie czyli też ded.Ale jak dla mnie 2012 to za wcześnie.
Tak więc to co piszesz jest tak mało prawdopodobne, że szkoda czasu by o tym dyskutować.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Wow... Odkryłeś coś niesamowitego, tylko że o tych biegunach gadają od kilku lat.
Trzeba mieć coś z głową, by w to wierzyć. Wiesz co by się działo, gdybyśmy byli pewni końca świata? Ja też nie, dlatego w te brednie nie wierzę.
Jeden napisał książkę, drugi też, zbili kasę i się śmieją...
O kurde! Ja wiem! Rozumiem po co ten temat! On ma nam uświadomić że zostały tylko 2 lata, żeby okazać bliskiej osobie że wam na niej zależy, że można olać szkołę, skoro i tak koniec świata, można sobie zakiblować na kolejny rok... Kurde, koleś, musiałeś robić te przenośnie? Ledwie zrozumiałem o co ci chodzi, ale teraz już wiem!
"Czuwajcie więc, bo nie znacie dnia ani godziny." (Mt 25:13)
_________________ Welcome to a world where the air I breathe is mine
Nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die.
Bullshit, przeżyłem co najmniej 3 końce świata to i ten przeżyję.
_________________ Welcome to a world where the air I breathe is mine
Nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die.
Jezu, dzieciak nie ma co robic w domu, ma potrzebe dowartosciowania, a wy sie smiejecie...
Koniec swiata? Tez przezylem 2 lub 3... Pic na wode, fotomontaz.
"Eksperci" zgarniaja kase, moge sie zalozyc, ze pod koniec 2012 roku wzrosnie sprzedaz, zwlaszcza gumek, pewnie tez duzo turystow bedzie w cieplych krajach...
Ehh te wiejskie zabobony.
Ludzie utopia sie we wlasnych smieciach, ale czy za 1,5 roku? Watpie.