Nie wiem czy owa propozycja już była, jeżeli tak to przepraszam za lekki spam.
Mianowicie, skoro został skasowany system 'czaszek' to uważam, że zakładka 'Pojedynki', która znajduje się w logach gracza jest już niepotrzebna. Na początku myślałem, że zapisują się tak ataki z nierównym przedziale, ale kiedy pokonał mnie wyższy lvl owy wpis się tak nie pokazał. A więc apeluję o usunięcie tej zakładki z logów gracza.
Również jestem za usunięciem tej pozycji w logach.
Przypadkowy atak niższego lvl może być przepustką do sprawdzenia taktyki gracza, ilości MP i innych wartości, o ile ma się zdolność wyciągania danych od jego przeciwnika ;D
Nie widzę jakiejś specjalnej misji w istnieniu tej zakładki, no może prócz jednej - wyższe lvl nie będą atakowały niższych dla zabawy, bo to wszystko jest odnotowywane w logach - trochę wstyd, trochę ujawniamy nasz pomysł na grę.
Nie widzę jakiejś specjalnej misji w istnieniu tej zakładki, no może prócz jednej - wyższe lvl nie będą atakowały niższych dla zabawy, bo to wszystko jest odnotowywane w logach - trochę wstyd, trochę ujawniamy nasz pomysł na grę.
Taa tylko, że obecnie nie jest to w tych logach odnotowywane ;)
A co do sposobu na grę, po zmianie pokazywania ilości MP na profesję w ten sposób sprawdzało się, czy gracz jest nstatem/ile ma mp i jakie mniej więcej ma staty :mrgreen:
rzypadkowy atak niższego lvl może być przepustką do sprawdzenia taktyki gracza, ilości MP i innych wartości, o ile ma się zdolność wyciągania danych od jego przeciwnika ;D