Wysłany: 04-02-2010, 15:09 Nie przychodzi hasło na e-mail.
Witam. Od jakiegoś czasu zapomniałem hasła do mojego konta i gdy wybieram opcję przypomnij hasło to pisze, że zostało wysłane, a na skrzynce 0 wiadomości od My-Fantasy.
Czekam od wczoraj od około godziny 15. Nadal czekam na przyjście wiadomości, bo mam chęć powrócić do gry. Szkoda, aby 178 poziom się zmarnował, a od 0 mi się nie chce zaczynać ;D
Jeśli nie znasz odpowiedzi na to pytanie to tym bardziej nie podawaj publicznie takich danych.
Wiem, że są problemy z pocztą Wirtualnej Polski i dość losowo dochodzą wiadomości z gry (zresztą - nie tylko, w ogóle poczta WP ssie), widocznie to nie jedyny usługodawca, z którym są problemy.
Jedyne wyjście to interwencja GM, oznaczenie adresu e-mail do zmiany (trwa to 14 dni) i skorzystanie z opcji przypominania hasła po tej zmianie...
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Najlepiej żeby założył emaila na gmail.com .... Tam nie trzeba czekać nawet tych kilku sekund....
Po za tym. Jeżeli masz w sieci swojej lokalnej maila to sie nie dziw.... Czasami tak jest ; może za słaby server etc. Lepiej miec na stronach ogólno krajowych/ogólnoświatowych ... Gdzie server to kilkanascie/kilkadziesiat kompuetrów i prcesorów pracujących do danego servera strony ||| Po za tym sądze ,że mogłeś również skasować cały spam etc. I dlatego się dziwisz ,że nie dochodzi.
_________________ Wita się z wami stary Kreate, może ktoś jeszcze pamięta .
Dziwię się, bo zawsze wiadomości od tej gry dochodziły. Poczta nie jest zła, bo jestem jej użytkownikiem od 7lat i działa bez kłopotu. Posiadam też konto na g-mailu, ale nie zawodziła mnie moja skrzynka, dlatego w grze podałem jako główny mój adres właśnie ten na @tcz.pl.