Wysłany: 13-02-2010, 18:02 Turniej s2, grupa 231-260lv
Proponuję przywrócić na jeden turniej nagrody takie jak były miesiąc temu. Zobaczylibyśmy ile osób dojdzie do turnieju, jeśli by nie weszło te trzy czy ileś osób, to nagrody były by ponownie zmniejszone.
Lub jeśli by to nie wypaliło to chociaż zmniejszyć do 50% tego co dostawała grupa 231-260 ponieważ teraz się nie opłaca dochodzić do turnieju. Nawet jeśli ktoś wygra to MFy za reset statystyk zwrócą się tylko zwycięzcy w całej grupie(bez żadnej nadwyżki).
Mam nadzieję, że administracja zwróci uwagę i spróbuje rozwiązać ten problem
_________________ Kiedyś pisałem z konta wrobelekek ale zostało zhakowane...
Ale na s2 jest 10 graczy w przedziale 231-260. A jak jest praktycznie 0 nagród to praktycznie nikt nie dojdzie.
I w swoim temacie pokazałeś, że na każdym z trzech światów prawie nikt nie doszedł do turnieju
_________________ Kiedyś pisałem z konta wrobelekek ale zostało zhakowane...
wydaje mi się, że nagrody będą edytowane tuż przed lub po starcie turnieju, w zależności od ilości graczy cierpliwości