Co wy na taki pomysł, żeby wprowadzić nowy ranking liczba wygranych z graczami z rzędu?
np. Mam 10lv pokonałem 5 graczy za koleją nikt mnie nie pokonał w czasie tej passy i jestem w rankingu.
raczej nie wejdzie, dlatego, że dotyczyłby głównie niskich lvl (więcej przeciwników) i znowu, byłoby pełno low lvli, którzy dla kilku pikseli w profilu nie bily ny lvla.
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 14-02-2010, 10:46
Nerus napisał/a:
na św3 by nie mogło być takiego rankingu, ponieważ ktoś by sobie swoje multi atakował i wygrywał.. zły pomysł, jestem na nie
Według tego na s3 nie powinno być żadnych rankingów. ;>
Skąd masz te 300k PR? ;>
Co do samej propozycji, to nie uważam, aby ten nowy ranking miałby być czymś rewelacyjnym. Warto też zwrócić uwagę na to, że teraz można atakować graczy z niższym poziomem, co również zalicza się do wygranych..
Pomysł może i ciekawy, ale przez ten ranking niskopoziomowcy będą mieli kolejny powód, żeby nie wbijać poziomu (serie po kilkanaście czy kilkadziesiąt wygranych walk to nic nadzwyczajnego na tym poziomie, ze względu na duże ilości niedoświadczonych graczy, tzn. "mięsa", hehe).
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem