Proponuję znów włączyć do gry system czaszek. Nie ma dnia gdy nie staniesz pod miastem i nie zaatakuje cię przynajmniej 2 razy ten sam gracz z wyższym poziomem. Co to daje? Tylko te kilka cyferek więcej w złocie, a tak można by walczyć więcej bez ochrony.
Ja jestem za jakoś tak nudno bez czaszek I ranking dla ziomka co najwięcej mniejszych leveli bije też bym dał niech się cieszy No i oczywiście na koniec przywrócić ranking dla tego co najwięcej czach zbija
oczywiście za, kiedy nie wyjdziesz wpada jakiś level wyższy, zabija cię i jeszcze się podnieca i z radości skacze, dla mnie to jest chore... proszę o przywrócenie czach bo już nie wyrabiam
oczywiście za, kiedy nie wyjdziesz wpada jakiś level wyższy, zabija cię i jeszcze się podnieca i z radości skacze, dla mnie to jest chore... proszę o przywrócenie czach bo już nie wyrabiam
"Najlepszą obrona jest atak"
Atakuja Cię większe lvl atakuj Ty mniejsze i zarabiaj kasę wbijaj lvle i będzie git