Wysłany: 02-03-2010, 01:05 Pomoc w statystykach dla poziomów 1-20.
W tym temacie prosimy o pomoc/udzielamy jej w przedziale lvlowym 1-20.
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...
Profesja: Wojownik
Nick: BROVTHER
Level: 69
Wysłany: 05-03-2010, 19:46
SaKe napisał/a:
To, ze ty nie umiesz, to nie znaczy, ze innym sie nie uda...
To jest nie możliwe chodź by dlatego, że za walki będą rosły lvl. Po za tym na pewno znajdzie się gracz, który wygra. A ja wiadomo przy dużych rankingach na małych lvl najczęściej jest, że to co się zdobywa w 5 walkach (Albo i więcej) traci się w jednej.
orzezwienie, co do twoich stat, to szczerze mówiąc nie grałem niegdy magiem na takim lvl. Ale z tego co wiem to mag nie musi mieć dużo szczęścia, ale za to dość dużo speeda. Po za tym wskazany jest mocny atak A no i nie zapomni o atrybutach na max
_________________ Walka jest myśleniem, przewidywaniem ruchów przeciwnika. Walka bez myślenia jest jak broń bez amunicji. - by BROVTHER (Sorverture).
Tylko raz w swojej karierze grałem magiem Ale sądzę, że takie staty na 10lvl powinny być dobre. Jeżeli chodzi o eq to na takich małych lvl nie ma dużego wyboru. Staraj się mieć w miarę najlepsze
_________________ Walka jest myśleniem, przewidywaniem ruchów przeciwnika. Walka bez myślenia jest jak broń bez amunicji. - by BROVTHER (Sorverture).