Wysłany: 03-03-2010, 12:35 Rodzaj płatności w loteriach
Ja tok sobie myślę że nie każdy może mieć min. 20 a ostatnio to nawet 50MF żeby wziąć udział w loterii więc pomyślałem żeby kupować losy za złoto w grze np. 1 los kosztował by z 50-100mln i kasa oczywiście by się zwracała.
Do nagród w postaci pkt. MF można by było dodać po 50mln ??
Kompletnie bezsensu, masz wysoki level to z samych potworów możesz tyle zdobyć...
ja bym zaproponował im droższy los tym większe nagrody np 10 MF za los wygrana 100MF 30 MF za los nagroda 200MF itd.
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.
Po to są punkty mf za los żeby ludzie kupowali mfy ;D ja nie mam nic przeciwko żeby była płatność mfami i złotem :)kto nie ma złota to kupi za mf,kto nie ma mf a ma złoto to kupi złotem ;>
Profesja: Wojownik
Nick: BROVTHER
Level: 69
Wysłany: 03-03-2010, 16:30
Pomysł dobry, zmniejszy chodź trochę ilość złota w grze
kimero93 napisał/a:
Ja tok sobie myślę że nie każdy może mieć min. 20 a ostatnio to nawet 50MF żeby wziąć udział w loterii
Nie każdego stać, aby wydawał pieniądze na grę. Nie wszystkim się przelewa, takie osoby mogą poczuć się trochę gorsze, a loterie powinny być dostępne dla każdego.
_________________ Walka jest myśleniem, przewidywaniem ruchów przeciwnika. Walka bez myślenia jest jak broń bez amunicji. - by BROVTHER (Sorverture).
Rozumiem to, jednakże można dostać MFy wygrywając turnieje. Ja na przykład nie wysyłam i nie będę wysyłać sms'ów dla jakichś loterii tylko kupuję losy za punkty z turniejów Gdyby losy dało się kupić za kasę, szanse na wygraną low level zmalałyby kilkakrotnie. (high lv mógłby kupić bardzo dużo losów zwiększając swoją szansę na wygraną).
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.
1 los kosztował by z 50-100mln i kasa oczywiście by się zwracała.
Gdyby złoto nie podlegało zwrotowi (w końcu gra boryka się z jego nadwyżką) to niewykluczone, że propozycja zostałaby potraktowana poważnie, a tak jest kolejna propozycja z kategorii "pobożnych życzeń graczy".
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem