Wysłany: 02-03-2010, 17:35 Duchy Gothar - Pomoc w statystykach
W tym temacie pomagamy/otrzymujemy pomoc niezbędną do pokonania bossa : Duchy Gothar
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...
Moglby ktos pomoc? Chcialbym je zabic w miare mozliwosci na 18-20 lvlu. Mam do dyspozycji cale eq na maga i 5 gemow inteligecji. Bylby ktos w stanie ulozyc mi staty aby udalo mi sie je zabic
Hm, musiałbyś zrobić to tak, żeby mieć witalności i ubić conajmniej 2 zanim się mana skończy.
Dajmy na to, że masz 200 pkt do rozdania, możesz spróbować tak:
Tzn. chodzi mi bardziej o to, zebyś się na nich wzorował, ale pozmieniał pare rzeczy, aktualnie nie mam dostępu do 20 lvlu i sprawdzenia ile hp by miał mna tym lvlu itp. ...
Hm, musiałbyś zrobić to tak, żeby mieć witalności i ubić conajmniej 2 zanim się mana skończy.
Dajmy na to, że masz 200 pkt do rozdania, możesz spróbować tak:
Tzn. chodzi mi bardziej o to, zebyś się na nich wzorował, ale pozmieniał pare rzeczy, aktualnie nie mam dostępu do 20 lvlu i sprawdzenia ile hp by miał mna tym lvlu itp. ...
Z tego co pamiętam to zdecydowanie za duzo szczescia.
Dałbym wiecej w speeda kosztem szczescia.
Popularne są 2 typy na 21 lv
Pierwszy z nich to długa walka hp1600 mp 104(2x 1*****)/109(3x 1****)
wystarczy dać tyle w obrone, żeby przeżywać 4 hity magiczne i 4 fizyczne.
szczęście prawie nic, natomiast speeda sporo.
Drugi typ to antymag hp1600 mp156 Tutaj zamiast witalności możemy dodać w magię i szybkość. szczęścia powinno wystarczyć 20-25. Na takich statach trzeba utrafić tak aby szybko rozwalić 2 duchy, jeśli się to uda wygraną mamy w kieszeni Tutaj podam przykład: http://w3.my-fantasy.net/...p?r_id=20713234 Gemy wspomagające najlepiej hp plus i gemy speeda.
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.
witam mam 354 obr. magicznej 220 obrony zwykłej i 104 szybkości 35 szczęścia(wszystko wraz z ekwipunkiem) czy to wystarczy na duchy czy jeszcze coś dodać