Jest gdzieś taka solucja która opisuje losy naszego bohatera od dojścia do folhord (koniec 1 solucji) do dojścia do ballis(początek 2 solucji). Chyba mała luka jest
a w czym konrektnie masz problem?(żeby nie spartolic to trzeba jedynie z fontanna dobrze zrobic tzn wrzucic kase i kluczyk wylowic patykiem i reszta to juz nie da rady spartolic gorzej z tym bedzie ci z ballis i ozaroth ;P)
Solucja jest na etapie korekty - "niebawem" zostanie opublikowana.
musaraj napisał/a:
a co dostawało się za fontannę??
W zamian za 10kk wrzucone do fontanny będziesz miał okazję znaleźć cały Księżycowy Set i Pierścień Pomyślności. (przynajmniej wg treści wspomnianej solucji)
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Ja ten etap przechodziłem wieki temu, więc nie jestem w stanie wyłapać błędów merytorycznych. Po korekcie solucja zostanie opublikowana tutaj w poczekalni, pewnie wyłapiecie resztę nieścisłości.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem