Witajcie ! Mam problem z CoD6. A mianowicie, przeinstalowałem system na Viste, ale nadal mam pliki z poprzedniego systemu. Tj. mam dwa systemy. Kiedy próbuję włączyć Multiplayer w owej grze on spokojnie się włącza. Kiedy chcę włączyć główne menu - Singleplayer poprostu żadne okienko nie wyskakuje. Co robić ?
reinstall? najnowsze stery? opisz dokladniej swoj problem wchodzisz w multi masz do wyboru graj opcje i menu i co ci wyskakuje ? wyskakuja ci operacje specjalne? kampania i multiplayer czy poprostu nic ci nie wyskakuje probowales odpalac normalnie przez singla?
nie znikna ci bronie? one sa zapisane w steam w apps itp... nic ci nie zniknie wlloz plyte i kliknij zainstaluj jeszcze raz zamias odinstaluj tak tez mozna ale nie zawsze kurde zrob normalnie reinstalla ...
jak cos pomoge ci zrobic 69/69 mam to jest easy za pierwszym razem samemu na piracie najgorsze bylo mokra robota totalnie tylko niemialem straznika i wielkiego brata teraz mam 69/69 jak cos mam nick na steam nasiwas kwadratowy EBA nawias kwadratowy ^1Allen bez spacji przed nawiasami i po jak cos gg 3236172