Widzieliscie takie cos? co to za blad w ogole jestem turniejowcem do 70 lvl i mam walke o 3 miejsce przed walka wbija mi sie zalegly exp na 100 lvl o co chodz? czy moge prosic Admina o cofniecie mnie do 70 lvl? nieprawidlowo wbil mi sie przeciez exp to nie moja wina. zanim ja zarobie kase na eq i wszystko an 100 lvl to rok minie wiec czy Admin mnie zrozumie i bede mogl znowu walczec w przedziale 56-70? Prosze. Komentowac
Profesja: Mag
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 13-04-2010, 21:14
Według mnie błąd polega na tym, że systemowi wydaje się, że już odpadłeś z turnieju (mimo tego, że tylko przegrałeś półfinał). Chodzi o to: przegrana walka = koniec turnieju.
Oczywiście, nie może to tak być w 100%, bo wtedy wszyscy walczący o 3 miejsce wbijaliby expa przed walką, co byłoby nonsensem. Walczyłeś może pojedynek? Może blokada przestaje działać, gdy wygrywasz jakiś pojedynek..
Według mnie błąd polega na tym, że systemowi wydaje się, że już odpadłeś z turnieju (mimo tego, że tylko przegrałeś półfinał). Chodzi o to: przegrana walka = koniec turnieju.
Jeżeli tak jest to można zrobić reset statystyk?
_________________ Kiedyś pisałem z konta wrobelekek ale zostało zhakowane...
No dobrze ale to nie jest wina gracza ... jego walka nie była zaplanowana przez poszkodowanego ... Jakim cudem mogł odpaśc w półfinale ? Bez sens wnosiłbym o zwrot wszystkiego co stracil + cofniecie do 70 lv , on tego nie odrobi w 2 tyg.
§3
Właściciele serwisu nie biorą na siebie odpowiedzialności za niedostępność gry, wolne lub nieprawidłowe jej działanie oraz występujące błędy programowe itp. Użytkownicy nie mają prawa dochodzić roszczeń z w/w tytułów. Właściciele serwisu zastrzegają sobie prawo do całkowitego zaprzestania świadczenia usługi.