Witam mam taki błąd.
Przed chwilą około godz 18:00 Walczyłem z Starożytnym Magiem.
Wymarnowałem ponad 50 Eliksirów i nagle walka się zacięła. Zalogowałem się ponownie i miałem 1 HP a eliksirów już nie miałem. A więc proszę administracje o zwrócenie eliksirów lub oddanie za nie Golda.
Czekam na szybkie rozpatrzenie mojej sprawy.
_________________ Jeżeli spotkacie na innym świecie niż na 1 postać SuFF to to nie ja tylko moja podróba.
Na bank oddadza... Jakiekolwiek dowody?
Moglo sie zaciac wczesniej, tzn nie odswiezyc i pokazywaly sie blede wartosci-tak jak mi kiedys i po prostu za duzo hp w koncu zabral i przegrales.
Przed chwilą około godz 18:00 Walczyłem z Starożytnym Magiem.
Wymarnowałem ponad 50 Eliksirów i nagle walka się zacięła. Zalogowałem się ponownie i miałem 1 HP a eliksirów już nie miałem. A więc proszę administracje o zwrócenie eliksirów lub oddanie za nie Golda.
Czekam na szybkie rozpatrzenie mojej sprawy.
Regulamin Gry napisał/a:
§3
Właściciele serwisu nie biorą na siebie odpowiedzialności za niedostępność gry, wolne lub nieprawidłowe jej działanie oraz występujące błędy programowe itp. Użytkownicy nie mają prawa dochodzić roszczeń z w/w tytułów. Właściciele serwisu zastrzegają sobie prawo do całkowitego zaprzestania świadczenia usługi.
To wychodzi na to że jak bym wysłał smsa za 10.98 to być cie mi nawet nie oddali kasy.
Gdyby wina leżała po stronie gry to dostałbyś swoje punkty. W pozostałych przypadkach pozostaje Ci składanie reklamacji do swojego operatora. Więcej na ten temat: https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=32795
A co do znikających eliksirów... to pierwszy tego typu przypadek, a Ty nie masz nic na potwierdzenie swoich słów, także nie ma żadnej pewności, że faktycznie miał miejsce błąd.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Na dodatek mowisz, ze 50 elkow a w drugiej wypowiedzi wychodzi kolo 70...
Mogles miec problem z odswiezaniem danych (hp bossa, twoje itd), przez co przegrales walke.
wygląda na to, że rozsynchronizowało się wyświetlanie walki z jej faktycznym przebiegiem - dzieje się tak czasami szczególnie przy bardzo długich walkach. W każdym razie faktycznie walka była przegrana (stąd 1HP) i dlatego jej prezentacja się zacięła (nie było co dalej wyświetlać - walka się zakończyła).
PS. Zgłoś sie na PW ze szczegółami - nick, świat, czas walki - może uda się coś odtworzyć.