Po wykonaniu wszystkich questów w folhord... w lochach pojawia się nam ów nieznajomy.
I ma nam do zaoferowania bardzo cenne przedmioty....( przed upkiem). ma takie przedmioty do kupienia.
Oto co mam do zaoferowania:
- Miecz Mocy 10.000.000 sztuk złota
- Księżycowa Różdżka 10.000.000 sztuk złota
- Pierścień Życia 10.000.000 sztuk złota
Tego nie kupisz w żadnym sklepie!
Przecież... teraz nikt tego za takie pieniądze nie kupi bo się wogule nie opłaca.
I mam takie pytanie... nie można obniżyć o 50 % tych przedmiotów... Wtedy ma sens nieznajomy. Bo za drogie są te eq.
Po wykonaniu wszystkich questów w folhord... w lochach pojawia się nam ów nieznajomy.
I ma nam do zaoferowania bardzo cenne przedmioty....( przed upkiem). ma takie przedmioty do kupienia.
Oto co mam do zaoferowania:
- Miecz Mocy 10.000.000 sztuk złota
- Księżycowa Różdżka 10.000.000 sztuk złota
- Pierścień Życia 10.000.000 sztuk złota
Tego nie kupisz w żadnym sklepie!
Przecież... teraz nikt tego za takie pieniądze nie kupi bo się wogule nie opłaca.
I mam takie pytanie... nie można obniżyć o 50 % tych przedmiotów... Wtedy ma sens nieznajomy. Bo za drogie są te eq.
Miecz mocy wczoraj poszedł za 13kk więc co gadasz że się nie opłaca tak samo z innym eq wszystko jest dobrze . Ceny są dobre
Z tego co wiem... To chyba był taki wybryk że za tyle poszedł miecz. Pytając się paru graczy.... Za drogie są ceny:) od nieznajomego. Lepiej na targu kupić.
Z tego co wiem... To chyba był taki wybryk że za tyle poszedł miecz. Pytając się paru graczy.... Za drogie są ceny:) od nieznajomego. Lepiej na targu kupić.
Nie u kilku prawie każdy , kto wystawia ten miecz to chodzi powyżej 10kk reszta też ma swoja cenę więc nie potrzebne są zmiany .
jeżeli ceny będą u nieznajomego niższe to za jakiś czas tak samo radykalnie spadną na targu. a jeżeli przestanie się je kupować to cena na targu znów powinna wzrosnąć
od Crypton:
nic dodać, nic ująć ..
Ostatnio zmieniony przez Crypton 19-04-2010, 16:08, w całości zmieniany 1 raz
A skąd na targu te przedmioty mają się wziąć? Najpierw trzeba je kupić od nieznajomego za taką, a nie inną ilość złota. Jeśli ktoś sprzedaje taniej to traci na tym.
Ceny mogłyby spaść gdyby istniał lepszy od tego ekwipunek w niższych cenach, niż u nieznajomego.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem