Problem w tym że większość setów nie ubierzesz nigdy w całości bo jest tak "ułożony" by był na kilka kombinacji i dla kilku profesji.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Coś rodem z heroesa
Jak sie zebralo odpowiednie artefakty dawało 1(wzamian za set) o bardzo duzej mocy.
Wątpię by admin miał czas i chęci by coś takiego włączyć do gry
Wątpię by admin miał czas i chęci by coś takiego włączyć do gry
W tej wersji na pewno ale jak pomysł byłby dość dobry to może w kolejnej wersji.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
To cienka granica między twoimi pomysłami, twoje były rodem z innych gier online.
Co do pomysłu to całkiem dobry, ale niektóre sety mają bardzo różnorakie lv uzbrojenia np.
Zielona tarcza 25lv
Zielony Hełm 29lv
Zielony Pancerz 29lv
Zielone Rękawice 29lv
Zielone Buty 36lv
Więc tego setu razem nie ponosimy, bo wskakuje nowe uzbrojenie.
I oczywiście to co wspominał Walkmen, niektórych setów nie da się razem nosić
Nowego EQ już nie będzie, z resztą tego typu propozycji zakazuje regulamin działu propozycje.
Przy aktualnym EQ ta propozycja jest nie możliwa, bo jak ktoś to ładnie wspomniał na przykładzie zielonego setu prędzej wolałbym kupić lepsze EQ niż liczyć na 200 HP. Po za tym 200 celności to zbyt duży bonus.
Nie sądzę by też admini mieli jakąkolwiek chęć na tego typu zmiany więc mogę zamknąć? ;\
GM'owie? GM'owie pilnują porządku Sam ustal bonus jak jesteś takim zapartym programistą. Zrozum, że wszystkie prace są włożone w MFO3, a adminom dwójki ulepszać się nie chce. Po za tym głupawy pomysł.
Areen, mam rozumieć, że chciałeś być "mondry"?
Jeżeli cokolwiek sugeruje, że on jest "zapartym programistą" to równie dobrze mogę powiedzieć, że świetna z ciebie baletnica z zaparciem...
Btw. Szczegółowość twojej argumentacji kładzie na łopatki i MJAŻDZY po całości...
Co do tematu: Teraz nie ma szans, w 3? Jestem za.
Było w WoWie, było w MU - u nich sie przyjęło to i tutaj może. ;>
Areen, mam rozumieć, że chciałeś być "mondry"?
Jeżeli cokolwiek sugeruje, że on jest "zapartym programistą" to równie dobrze mogę powiedzieć, że świetna z ciebie baletnica z zaparciem...
Btw. Szczegółowość twojej argumentacji kładzie na łopatki i MJAŻDZY po całości...
Przecież kolega stwierdził, że to GM'owie mają zrobić w MFO2, stąd ten komentarz.
Nie mam nic przeciwko wprowadzenia pomysłu w trójce ale nie podoba mi się ze względu na to:
- że jest dedykowany pod MFO2,
- nie zostało w nim przewidziane rozpiętość EQ w danym secie,
- nie przewidział także dziur w niektórych setach.
Tak więc niesłusznie obarczasz mnie o ten "mondry" komentarz. Po prostu pokrótce wyjaśniłem to, że pomysł nie wypali w obecnej wersji gry.