5.11. Propozycje związane z ruchami. Jeden ładuje się co 3 minuty i nie zostanie to zmienione.
Pozwolę sobie nagiąć trochę ten punkt regulaminu,bo myślę, że propozycja może być uznana za niezłą ; >
Miałoby to wyglądać tak:
W opcjach gry zostałaby dodana opcja "Urlop"
W tejże zakładce wpisywałoby się datę rozpoczęcia urlopu i długość trwania. Po tym, gracz dostaje pytanie:
Po tej chwili gracz dostaje "kredyt" ruchów. Przypuśćmy, że oznaczył urlop 7-dniowy, więc dostaje do spożytkowania równowartość ilości odnowionych przez te 7 dni ruchów, czyli... 3360 (do wykorzystania do ostatniego dnia przed urlopem). Oczywiście na czas urlopu postać zostaje przeniesiona do Twój Dom [12:6]
W czasie urlopu postaci gracz może się zalogować, ale ma przez wyznaczony czas 0 punktów ruchu, więc nie może się ruszyć gdziekolwiek na mapę, co najwyżej spacerek po okolicach domu.
Myślę, że byłaby to nie lada gratka dla kogoś, kto wyjeżdża na wakacje lub jest zmuszony na jakiś czas odpuścić MF ;>
Dobre, ale nie przejdzie-to tylko strata dla admina;]
Dlaczego strata? Przecież ktoś kto by wziął urlop nie mógł by chodzić przez ten tydzień po mapce.
Levusek napisał/a:
W czasie urlopu postaci gracz może się zalogować, ale ma przez wyznaczony czas 0 punktów ruchu, więc nie może się ruszyć gdziekolwiek na mapę, co najwyżej spacerek po okolicach domu.
A co z uzupełnieniem ruchów za MFy?
_________________ Kiedyś pisałem z konta wrobelekek ale zostało zhakowane...
Można by zamykać drzwi do wioski. Albo postać by mówiła, że nie może wyjść bo coś tam. Tak jak jest na początku gry, zanim nie zawalczy się z Solidusem
_________________ Kiedyś pisałem z konta wrobelekek ale zostało zhakowane...