PHILIPS MMS 260
ponoć całkiem porządne, bodajże 4 lub 5 ich jest, 5 chyba z sobwooferem, kumpel mówił że dobre. Ale poczekaj na innych, ja mam głośniki w monitorze, ale i tak ciągle na słuchawkach siedzę
Nie pamietam jak sie nazywal ten zestaw (tzn model), ale kupowalem z bratem kiedys glosniki creative'a, subufer+4 male glosniki (dlugie kable do nich, mozna sobie rozstawic, fajny dzwiek jest ).
Jeśli nie , to polecam od siebie zestaw Logitecha 5.1 X-530 Refresh , bardzo fajny sprzęcik i do tego nie drogi .
Hehe, daj znać jak już "wsadzisz śrubokręt pod włącznik" żeby ci działały
Mój wujek takie miał, i nie katował ich srogo, tylko od czasu do czasu dawał coś głośniej, działały pół roku, teraz działa tylko subwoofer i 2 głośniki. Odradzam
kupiłem sobie te t6160 i podczas oglądania filmu na yt, albo czegoś w winampie działają tylko przednie głośniki a tylne nie dzialaja przez co nie ma 5.1 a tylko stereo. ma ktoś jakiś pomysł?
jak przystawie ucho do niedziałającego głosnika to słychać szum.
po prostu to co słuchasz musi obsługiwać 5.1, spróbuj w grze, która obsługuje taki dźwięk, albo jakiś film na dvd/br, yt zapewne nie obsługuje 5.1 co by filmiki mniej ważyły