Wysłany: 17-09-2010, 22:03 Odzyskanie konta (do GM'ów)
Jak można inaczej odzyskać konto niż przez przypomnienie hasła przez maila?
Napisałem już jeden temat, ale otrzymałem informacje, że nie mogę otrzymać informacji w postaci adresu maila, na moje własne konto, ponieważ jest to poufne.. Mianowicie chodzi o konto SiNeK (świat 1). Próbowałem spytać się GM'ów czy mogliby podać adres mailowy na moje konto, ale...
Cytat:
Nie można podać maila z prostego względu - może być zmyślony, a ty w tym wypadku sobie go zajmiesz, zmienisz hasło i masz konto. Po za tym, są to poufne dane.
Jest to wypowiedź [GM] Areen'a.
Dostałem więc taką informację(od ADIHC1 "Junior Admin, Game Master"):
Cytat:
Konto można przejąc jeszcze na parę innych sposobów. W każdym razie nie licz na pomoc.
A więc proszę o odpowiedz w jaki inny sposób..
PS: mogę podać także informację na temat konta SiNeK, które mogę wiedzieć tylko ja (właściciel), jeśli nie macie pewności..
Chociażby link do działu pomocy, gdzie to jest.. chyba jesteście od pomagania... A tak propos zwracam się z pytaniem do wszystkich GM'ów, głównie z świata 1, a na razie wypowiedziało się dwóch..
PS: nie liczę, na to żeby wszyscy się wypowiedzieli, ale chociażby ten, który mi pomoże ;/
6. GM może, ale nie ma obowiązku pomocy w sprawie utraty konta spowodowanej:
a) Udostępnieniem przez Gracza danych dostępowych do konta bądź e-maila osobom trzecim;
b) Niestosowaniem się do ogólnych zasad bezpieczeństwa w sieci;
c) Wpisaniem przez Gracza do profilu nieprawidłowego adresu e-mail, bądź jego zapomnienie.
Tego typu zgłoszenia będą rozpatrywane jedynie w miarę możliwości czasowych GM'a.
Zamykam, bo z tego co wiem Crypton się Tobą zajął.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem