Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:35
Wielki powrót
Autor Wiadomość
Cery 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 12
Wysłany: 02-09-2010, 20:59   Wielki powrót

Otóż droga administracjo mam pomysł wprowadzenia , a raczej przypomnienia bądź pokazania graczom którzy jeszcze nie grali w old-mfo jak wspaniała jest to również wersja mfo. I mój pomysł polega na tym aby wprowadzić w tygodniu parę godzin old-mfo. Może nie jest to rewelacyjny pomysł ale mam nadzieje że warty rozpatrzenia ;)

SaKe 
Użytkownik

Nick: Cervantez
Level: 230
Wysłany: 02-09-2010, 21:15   

Byly podobne pomysly, nie przeszly. Old juz nie ma racji bytu, zostalo kilku zapalancow i tyle^^

pyry nie som strofe
Pisze nie poprawnie po polskiemu.

Brock 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Gix
Level: 22
Wysłany: 12-09-2010, 10:31   

Hehe i kto by chciał grać w olda jak tam źle się gra i ruchy się tracą 2x więcej o ile się nie myle . Ale ja mógł bym pograć od czasu do czasu jak by była możliwojść :)

Shark 
Użytkownik

Nick: Mickey
Wysłany: 24-09-2010, 13:52   

MFO2 powoli podupada, MFO3 jest już w planach, a Ty chcesz, żeby gracze grali w olda? No proszę Cię... Old jest do dupy, grają w niego gracze, którzy tęsknią za klimatem, który wtedy był, nie za samymi możliwościami technicznymi itp. A klimatu już się nie przywróci, horda napów nawiedziła mf'a tak jak nawiedza każdą popularną grę.

Catwoman 
Miss My-Fantasy 2008!
VIP

Level: 47
Wysłany: 24-09-2010, 14:21   

Kiedyś był wprowadzony na chwilę mf old podajże na tydzień jak się nie mylę.
Jak dla Mnie to ani nie zaszkodzi ani nie pomoże :P

polko14 
Użytkownik

Nick: polko14
Level: 1
Wysłany: 24-09-2010, 14:35   

teraz przecież też w każdym momencie każdy może się zarejestrować na oldzie i nikt mu nic nie zrobi więc niewiem poco ten temat

Najlepsza gra piłkarska na świecie(a przynajmniej w internecie :) ). Pokieruj swoim piłkażem i zdobądź mistrzostwo ze swoim klubem lub reprezentacją.

Zevael 
Użytkownik

Nick: Zevael
Level: 109
Wysłany: 27-11-2010, 11:59   

Jak ostatnim razem było wprowadzone old, gracze pograli w to tydzień i się znudziło. Tym razem też pewnie by tak było ;>

Phantom 
Użytkownik

Wysłany: 27-11-2010, 15:46   

Po pierwsze nie odświeża się starych tematów. Po drugie czy macie pojęcie co piszecie, czy piszecie aby coś napisać?
Cery napisał/a:
I mój pomysł polega na tym aby wprowadzić w tygodniu parę godzin old-mfo. Może nie jest to rewelacyjny pomysł ale mam nadzieje że warty rozpatrzenia ;)

Warte rozpatrzenia jest coś co jest zrozumiałe, powinieneś zadbać o to aby twoja propozycja była napisana rzeczowo i zrozumiale. Ja nie mam pojęcia co rozumiesz przez "wprowadzenie w tygodniu paru godzin old mfo". Old mfo jest dostępne od dawna pod adresem: http://old.my-fantasy.net/start/ nie ma limitu godzin, serwer działa 24/h.
Brock napisał/a:
Hehe i kto by chciał grać w olda jak tam źle się gra i ruchy się tracą 2x więcej o ile się nie myle .

I to, że przeprawa przez różnego rodzaju tereny kosztuje więcej pkt. ruchu jest powodem by omijać tą grę z daleka?
W dzisiejszych czasach jest dużo więcej możliwości, które można wykorzystać w grach przeglądarkowych. Old mfo było pisane 5 lat temu i tych rozwiązań technicznych było znacznie mniej. Ja osobiście uważam, że old mfo jest już na tyle starą grą (a przecież jest to tylko gra w którą gramy za pomocą przeglądarki), że nie ma już zainteresowania w okół niej... MF2 to jakby lepsza, poprawiona wersja MF1, lepszy silnik mapy, więcej ciekawszych rozwiązań w niej zastosowano.
Cytat:
Jak ostatnim razem było wprowadzone old, gracze pograli w to tydzień i się znudziło. Tym razem też pewnie by tak było ;>

Kolega wyżej przecież napisał "teraz przecież też w każdym momencie każdy może się zarejestrować na oldzie", więc nie rozumiem co wnosisz do tematu tym postem. Wtrącacie swoje 3gorsze do wątku na temat o którym nie macie pojęcia... część z Was nawet nie wiedziała, że old mf jest cały czas dostępne dla graczy.
To tyle :)

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 27-11-2010, 18:59   

Nie ma co liczyć na jakąkolwiek promocję wersji Old.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi