Otóż droga administracjo mam pomysł wprowadzenia , a raczej przypomnienia bądź pokazania graczom którzy jeszcze nie grali w old-mfo jak wspaniała jest to również wersja mfo. I mój pomysł polega na tym aby wprowadzić w tygodniu parę godzin old-mfo. Może nie jest to rewelacyjny pomysł ale mam nadzieje że warty rozpatrzenia
Hehe i kto by chciał grać w olda jak tam źle się gra i ruchy się tracą 2x więcej o ile się nie myle . Ale ja mógł bym pograć od czasu do czasu jak by była możliwojść
MFO2 powoli podupada, MFO3 jest już w planach, a Ty chcesz, żeby gracze grali w olda? No proszę Cię... Old jest do dupy, grają w niego gracze, którzy tęsknią za klimatem, który wtedy był, nie za samymi możliwościami technicznymi itp. A klimatu już się nie przywróci, horda napów nawiedziła mf'a tak jak nawiedza każdą popularną grę.
Po pierwsze nie odświeża się starych tematów. Po drugie czy macie pojęcie co piszecie, czy piszecie aby coś napisać?
Cery napisał/a:
I mój pomysł polega na tym aby wprowadzić w tygodniu parę godzin old-mfo. Może nie jest to rewelacyjny pomysł ale mam nadzieje że warty rozpatrzenia
Warte rozpatrzenia jest coś co jest zrozumiałe, powinieneś zadbać o to aby twoja propozycja była napisana rzeczowo i zrozumiale. Ja nie mam pojęcia co rozumiesz przez "wprowadzenie w tygodniu paru godzin old mfo". Old mfo jest dostępne od dawna pod adresem: http://old.my-fantasy.net/start/ nie ma limitu godzin, serwer działa 24/h.
Brock napisał/a:
Hehe i kto by chciał grać w olda jak tam źle się gra i ruchy się tracą 2x więcej o ile się nie myle .
I to, że przeprawa przez różnego rodzaju tereny kosztuje więcej pkt. ruchu jest powodem by omijać tą grę z daleka?
W dzisiejszych czasach jest dużo więcej możliwości, które można wykorzystać w grach przeglądarkowych. Old mfo było pisane 5 lat temu i tych rozwiązań technicznych było znacznie mniej. Ja osobiście uważam, że old mfo jest już na tyle starą grą (a przecież jest to tylko gra w którą gramy za pomocą przeglądarki), że nie ma już zainteresowania w okół niej... MF2 to jakby lepsza, poprawiona wersja MF1, lepszy silnik mapy, więcej ciekawszych rozwiązań w niej zastosowano.
Cytat:
Jak ostatnim razem było wprowadzone old, gracze pograli w to tydzień i się znudziło. Tym razem też pewnie by tak było ;>
Kolega wyżej przecież napisał "teraz przecież też w każdym momencie każdy może się zarejestrować na oldzie", więc nie rozumiem co wnosisz do tematu tym postem. Wtrącacie swoje 3gorsze do wątku na temat o którym nie macie pojęcia... część z Was nawet nie wiedziała, że old mf jest cały czas dostępne dla graczy.
To tyle