Nie wiem czy byla tak propozycja wprowadzenia takiego czegos jak ignor na czat
tzn... kazdy ma jakis wrogow lub cos takiego , np koles spamuje poł h to samo itp
i np koło ikonki na czacie gm by byl jeszcze np ignor niechciane wypowiedzi na czacie czy cos takiego ... zeby poprostu zablokowac kolesia bo spamuje albo obraza dobre rozwiazanie by bylo nie było by tyle banow na cza bo nie bedzie nas nikt prowokował
odp co o tym sadzicie...
nie wiem czy to juz kiedys bylo bo dllugo na forum nie bylem
Jezusie człowieku właśnie założyłeś kolejny niepotrzebny temat, który to już dzisiaj? Piąty?
Ta propozycja jest starsza niż czas mojego bytowania na tym forum, najstarsi forumowicze nie pamiętają kto na nią wpadł pierwszy, było to wałkowane milion razy a ty po raz kolejny nie skorzystałeś z wyszukiwarki.
(niech jakiś moderator go utemperuje)
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
levusek ten koles siedzi 24/7 na necie i ciagle do mnie cos ma:D co on mysli ze cos tym zdobedzie?? ja chce zobaczyc normalne wypowiedzi a nie 30 latka ktory jest uzalezniony od kompa .
[ Dodano: 23-12-2010, 23:23 ]
Night Crawler napisal na koncu
Drogi kolego, zamiast się oburzać gdy ktoś zwróci Ci uwagę, mógłbyś się zastosować do udzielonych rad. Jedną z niepisanych (a czasem pisanych) zasad na każdym forum jest aby nie zakładać tematów, które już się pojawiały. Jak sprawdzić, czy temat się już pojawił wyjaśnił już Night Crawler - korzystając z wyszukiwarki tematów. Dzięki temu użytkownicy forum nie tracą czasu dyskutując kolejny raz o tej samej sprawie.
Tak więc nie wymyślaj kto się komu podlizuje, tylko zacznij się stosować do zasad netykiety; nawet w internecie umiejętność zachowania się w społeczności jest liczona na plus.