Wiec tak podchodziłem do tej gierki 3 razy , za pierwszym razem osiągnąłem 32lv za drugiem razem 16 a za trzecim 29 lv (który aktualnie posiadam )ale nie chce mi sie grac bo ta gierka jest za nudna co chwile robi się to samo quest / wykonanie / bicie stworow i tak w koło na dłuższą mete jest to męczące już wole MF nie wazne ze stoi w miejscu ważne że nie potrzeba na to dużo czasu z resztą nie gram ani w MARGONEM ani w MF ;P
_________________ *Wszystkie konta jakie posiadałem zostały pobanowane
*Forum przeglądane systematycznie , tylko ręce opadają jak widzę tematy "Dostałem niesłusznie BANA" :O
Wiec tak podchodziłem do tej gierki 3 razy , za pierwszym razem osiągnąłem 32lv za drugiem razem 16 a za trzecim 29 lv (który aktualnie posiadam )ale nie chce mi sie grac bo ta gierka jest za nudna co chwile robi się to samo quest / wykonanie / bicie stworow i tak w koło na dłuższą mete jest to męczące już wole MF nie wazne ze stoi w miejscu ważne że nie potrzeba na to dużo czasu z resztą nie gram ani w MARGONEM ani w MF ;P
Nom, okrutnie nudna gra, choć pierwsze wrażenie robi dobre, to im dalej tym gorzej.Mój best level jaki miałem w Margonem to chyba 11 Dalej nie chciało mi się grać
Ja w to grałem, jakiś czas temu założyłem nowe postacie (tamte się skasowały ).
Mój best lv. to był chyba 29. Miałem się dobrze, bo na 11 lv. spotkałem gościa na 100lv. który mi pomagał później finansowo Szczerze - do 20 lv. ta gra to po prostu męczarnia Najgorsze już są dialogi, a ja jestem osobą która lubi być w temacie i zawsze czyta całe dialogi, co w Margonem jest po prostu utrapieniem ^^.
Co do dyskusji o profesjach.
Pod PvM zdecydowanie naj, naj lepsiejsi są Łowca & Tropiciel - Dystansowcy. Mają słabą obronę, ale ich dmg wymiata, mój kumpel na ok. 38lv. rozwalał potwory o 13lv wyższe - Jako łowca.
Co do PvP, to nie mam zdania, ponieważ ja z reguły jestem graczem fabułowym
Pod PvM zdecydowanie naj, naj lepsiejsi są Łowca & Tropiciel - Dystansowcy. Mają słabą obronę, ale ich dmg wymiata, mój kumpel na ok. 38lv. rozwalał potwory o 13lv wyższe - Jako łowca.
Wystarczy mieć unikaty i już ^^
Tropiciel na 45 lvl rozwala mobki na 65 lvl
putis napisał/a:
nie miałem co robić i zacząłem expić mojemu bratu na koncie w tej gierce i musze powiedzieć że jest to jedna z najnudniejszych gier w jakie grałem.
Do jakiego lvl grałeś?
SuchY ZmC napisał/a:
ja 9 ';dddd myslalem ze padne z nudow.
Gra zaczyna się od 20-30 lvl ;> A nie od 9
Anakin S. napisał/a:
Nom, okrutnie nudna gra, choć pierwsze wrażenie robi dobre, to im dalej tym gorzej.Mój best level jaki miałem w Margonem to chyba 11 Dalej nie chciało mi się grać
Kolejny doświadczony, ehh. Nie graliście długo to się nie wypowiadajcie ;>
Darksteel napisał/a:
dokładnie..ja tam założyłem konto zobaczyłem co i jak i przestałem grać
No, na 1 lvl jest rzeczywiście co robić.
--------------------------------
Tropiciel jest moim zdaniem dobry na mobkach i b. dobry na pvp.
Z heroikami zawaliście się nim gra i powiem, że gdyby nie
zepsuli mu tak outfitów to byłaby moją ulubioną profesją w grze.
Aktualnie gram magiem, może i dopiero 16 lvl, ale konto
ma co prawda tydzień i miałem przerwy ^^
Aha, jeszcze jedno.
Prosiłbym o wypowiedzi graczy doświadczonych, co nabili przynajmniej 20-30 lvl !
Shark, Mam 107, mogę się wypowiadać? ; >
Trop to lama,
Łowca jest beznadziejny we wszystkim,
Mag jest przepakowany pod każdym względem,
Pal jest przepakowany ale można go uniknąć/bloknąć
Wój teoretycznie to porażka, ale w praktyce jest całkiem niezłą profą
Tancerz z dobrymi UM daje rade.
Zarejestrowałem się z nudów ( wszystkie gierki się ponudziły : [ ) i przyznam że gierka od biedy daje radę.Gram blejd denserem, nabiłem już 8 lvl i mam pytanie - dlaczego ciągle chodzę bez bluzki nawet jeśli założę zbroję? : p I jeszcze jedno do ziomusiq - co to znaczy przepakowany?
ED: I jeszcze następne ;D Dlaczego nie mogę używać dwóch broni skoro blade dancer się w tym ponoć specjalizuje? : ]