Witam
Mam propozycje dotyczącą Forum chodzi mi o to żeby wszystkie mapki lokalizacji / lochów / podziemi.Umieścić tutaj na forum. Pomysł dobry ale jest problem kto może dać wszystkie mapki puste ( bez tych filetowych miejsc tam gdzie zwykły śmiertelnik nie może wejść w grze ).Więc pomyślałem że jakiś GM lub GM-y podejmą się wyzwania " chodzenia po lokalizacjach ".Jak wiemy GM ma nieskończoną ilość ruchów więc żadnych problemów nie będzie.
Czasami potrzebuje mapki " czystej " jakieś lokalizacja.Zapewnię inni tez potrzebują map.Więc przydałby się taki temat gdzieś tutaj na forum
O ile się nie mylę są mapki na portalu. Można by je stamtąd przekopiować tutaj
Jeśli znajdziesz autorów tych map i uzyskasz ich pozwolenie na skopiowanie. W przeciwnym wypadku zapomnij.
Nie wiem czy którykolwiek GM podejmie się tego zadania - ja na pewno nie, jak już mam czas na panel to wiadomo w jakim celu się na niego loguję, to samo tyczy się pozostałych aktywnych GM. I bez dodatkowych zajęć ostatnio ze zgłoszeniami jest najwyżej tak sobie...
Wychodząc z założenia, że każdy gracz, który przechodzi dany etap gry, ma odkrytą mapę w wystarczającym poziomie (tzn. widać na miniaturze wszystko co jest niezbędne) to spokojnie takimi mapami można uzupełnić dział. A to, że nie będzie to takie "ładne", jak było to chyba nie jest problem? Także mogę zrobić dział, a z czasem sami go uzupełnicie.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
_________________ Na studiach zawaliłem kilka przedmiotów na egzaminie, mój przyjaciel zdał wszystkie. Dziś on jest inżynierem w Microsofcie. Ja jestem właścicielem Microsoftu. - Bill Gates