Eeeee po co to?
To nie są SIMSY tylko gra do przechodzenia questów,bossów i walk z graczami
@DOWN
Ta gra jest 2D i nikt nie narzekał na brak nocy.Zresztą nikomu to się nie przyda.Jak chcesz mieć nastrój to zaproś swoją dziewczynę na kolacje przy świecach
Ostatnio zmieniony przez Shark 03-11-2007, 18:04, w całości zmieniany 1 raz
mi się wydaje że dobry pomysł, dodałby nastroju w grze a i jak coś to gdzieś tak o 20:00 była by noc bo o 20:00 normalnie już sie ciemno robi
Mi to nie potrzebne ale na TAK. Jakiś inny nastruj sie przyda:P
cOcHiLoCo czyli po prostu UPDATE
Mi tam nie przeszkadza to,że nie ma określonej pory dnia i nocy.Zresztą można się przejść do karczmy FOLHORD i wtedy śpisz w nocy.
czyli nie update :]
chodzilo mi o to ze w dzien atakuja nas potwory a w nocy np potwory sa o 50% (przykladowo) silniejsze i dostajemy za nich iles tam % wiecej zlota doswiadczenie i ap
Diono-dedzio napisał tylko,żeby była noc i to by upiększyło grę.Jednak powtarzam to nie są SIMSY.Co do propozycji cOcHiLoCo to nawet i bym się zgodził,ale MF to jest gra na dzień,a nie na noc...
Gracze w moim wieku,albo troszkę starsi(o 2 lata) by na tym nie korzystali
Co do propozycji cOcHiLoCo to nawet i bym się zgodził,ale MF to jest gra na dzień,a nie na noc...
Gracze w moim wieku,albo troszkę starsi(o 2 lata) by na tym nie korzystali
nie podalem dokladnych godzin o których by sie zaczynala noc i dzien
noc mogla by sie zaczynac przykladowo o 18 a konczyc o 8 rano
wtedy korzysc byla by dla mlodszych i starszych graczy
albo jest tez 2 rozwiazanie
2 dni i 2 noce w mf trwaly by 24 godziny (1 normalnydzien=2 dni mf)
Badz cykl doby mogly przebiegac kilkukrotnie w ciagu
prawdziwego dnia. Pare godzin dnia, pare nocy ; >
W tym czasie gracze baliby się wychodzić z miasta, ze względu na silniejsze potwory.
Już było o tym wspominane, ale nie podoba mi sie to, ze chcecie za to wiecej expa.
Zazwyczaj czycha na nas wiecej niebezpieczenstw w nocy.