Profesja: Wojownik
Nick: El Ziomalo
Level: 7
Świat: 3
Wysłany: 19-01-2011, 10:10 Historia El Ziomalo
Pewnego dnia chłopiec o imieniu El Ziomalo miał zanieść ciasto Mistrzu Solidusowi a potem
zawalczyć z nim po treningu chłopiec wyszedł z domu i nagle jego matka wybiegła
krzycząc o pomoc podbiegła do syna i powiedziała że porwali Natiusa wtedy Solidus wyszedł
biegiem z domu i powiedział że trzeba ratować Natiusa.El Ziomalo poszedł razem z Solidusem
a Amorja poszła przygotować mikstury życia i many.W tym czasie El Ziomalo wybierał kim zostanie w przyszłości.Następnie poszedł do matki gdy już wychodził Amorja dała mu Pierścień Szczęścia.Chłopiec wyruszył w świat pełen przygód.
_________________ RTS Widzew na zawsze w naszych sercach:)
Level: 136
Wysłany: 13-05-2011, 13:39
Magth napisał/a:
Jesteś fantastyczny! Skąd wpadłeś na taki pomysł? Jaka orginalna opowieść, masz u mnie +! -.-
Nie wiem czym się tu tak podniecać , historia nawet fajna ale bez przesady
_________________ Do koła wielu mówie że jesteś zła, do koła wielu tak myśli lecz nie ja, wiem że oni wszyscy mylą sie bo przecież ty jesteś lekiem na wszelki zło. To jest przecież nie moralne żeby coś co stworzył BÓG było nie legalne powiedzcie mi czy to jest normalne że naturalne zródło ukojenia jest karalne...?