Wysłany: 08-02-2012, 15:11 Postać postanowiła wyjść z karczmy...
Witam chciałem zgłosić niedopuszczalny błąd a mianowicie wylogowałem swoją postać w karczmie "Khurtus" jakieś osiem kratek od wyjścia z niej. Po wlogowaniu do gry postać stała pod miastem a z racji tego, że miałem 8 milionów expa na minusie wbiło mi się pięć poziomów a nie jestem z tego zadowolony ponieważ stoję na turniejach w przedziale 86/100 lvl. Bardzo proszę o cofnięcie mi tych 5 leveli ponieważ włożyłem bardzo dużo czasu w te grę a dokładnie w tą postać i zależy mi na zostaniu na 100 poziomie PROSZĘ o szybką odpowiedź . Pozdrawiam biK z s1
Może się zalogowałeś się w momencie, kiedy postać wracała do dilli?
A tak na serio to jakiś GM sprawdzi logi i tajemnica zostanie wyjaśniona. Trzeba tylko poczekać, aż któryś zajrzy na forum. Szybciej byś zadziałał pisząc na pw.
Spoko,spoko.
Tylko napisałeś "nabijajcie" .
Więc wydawało mi się że to do wszystkich
To dobrze że wysłałeś pw,takie coś nie powinno mieć miejsca a ostatnio coraz częściej się przydarza.
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
- Stanisław Lem