od jakiegoś czasu ciekawi mnie czy dało by radę tego dokonać, znalazłem już kilku graczy którzy rozwalili go na 22lv i z tego co wiem to nawet nie używali banickiego płaszczu.
niech ktoś mądry się wypowie czy takie coś jest możliwe, posiadając wszystkie unikaty do 20lv.
Profesja: Wojownik
Nick: RoLL
Level: 53
Wysłany: 27-02-2012, 21:03
Tak na 20 lvl'u spokojnie można go ubić nawet bez unikatów, ale ze statami pod herszta ułożonymi Anty speeder też wątpie, że da rade, największe szanse ma postać z duża ilością witalności i niedużym speede, a nawet zerowym. Tutaj też daję walke, aby potwierdzić moją teorie
http://w1.my-fantasy.net/...p?r_id=35952346
już na 15 można serafina.
dobra czyli widzę, że raczej herszta zjadę
duszki mówicie, że za mocne i hydra też...ale wydaje mi się, że skoro herszta na 20 można to i z hydrą dało by radę.
Profesja: Wojownik
Nick: RoLL
Level: 53
Wysłany: 28-02-2012, 15:12
Hydre możliwe, że też da radę ubić, ale niestety są to zupełnie inne staty niż na herszta. Bardziej liczy się szybkość, bo w wypadku hydry ma ona podobnie dużo szybkości co Herszt, ale atak ma już większy czyli czołg nie dałby sobie rady. Na razie podrzucam walkę dETRS'a z hydrą na 22 lvl, abyście przeanalizowali sposób na niego.