Nie wiem czy to na poważnie ze strony ADI'ego czy też nie, a nawet jeśli, to szkoda tylko że nie pomyślicie co z tymi graczami ktorzy zostali ukarani przez to że limit został nałozony 3 lata temu. Mozna chyba mieć na uwadze jak mogą się tę osoby czuć(m.in ja sam). Ciekawi mnie tylko czemu teraz taki wątek i propozycja ze strony administracji, nie zwracajac uwagi na przeszłość targu, oraz szkody dla graczy ktore zostały uskuteczniane. Juz nie wspomne o tym ze takich propozycji oraz wątków była masa, ktorą że tak powiem administracja olewała, co nałożenie limitu cen jest tego potwierdzeniem...
pomyślicie co z tymi graczami ktorzy zostali ukarani przez to że limit został nałozony 3 lata temu
Targ w grze moderowany jest od zawsze (6 lat?). Tak samo, jak prawo nie działa wstecz, tak i jego zniesienie nie jest podstawą do żądania rekompensat. Poza tym, to co napisałem, napisałem we własnym imieniu nie administracji.
Administracja do uwolnienie targu przekonana nie jest. Tą zmianę sugerowałem wielokrotnie na przestrzeni lat. Biorąc pod uwagę to, w jaki sposób gracze postrzegają uwolnienie targu, prawdopodobnie nigdy ono nie nastąpi. No chyba, ze to postrzeganie się zmieni ;)
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem