Level: 1
Wysłany: 30-07-2012, 23:37 Jakaś Decyzja Została Podjęta?
Czy została Podjęta jakaś Decyzja w sprawie turnieji? Pytanie kierowane do Jacka/Tomiego lub osób które mają jakieś pojęcie w tej sprawie. Czy będą 2 turnieje w ciągu miesiąca? Czy zostaną wprowadzone punkty PVP do walk w turnieju? Te dwie rzeczy znacznie bardziej by rozruszało grę, bo jak wiemy teraz grają Przeważnie sami turkowcy. Mam nadzieję że się uda.
Level: 1
Wysłany: 31-07-2012, 01:56
Ricki wiem gdzie grasz i jak u Ciebie ;p ale turkowcy na pewno się logują, zrób turkowca. 2 razy turniej w miesiącu 2 razy więcej walk plus pvp w walkach to może dobijesz to top 3 ;p
2 turnieje w miesiącu raczej wejdą, połączenie światów to bardziej skomplikowana sprawa - decyzja nadal nie zapadła - możliwe, że podeprzemy się też opinią graczy z tych światów.
Nie poruszałem jeszcze tego tematu z adminem, ale myślę, że również dało by radę to dodać. Obecnie mamy sezon wakacyjny w pełni, więc temat musi jeszcze trochę poczekać.