jak w temacie, ponieważ zastanawiam się czy można mieć konto z kumplem na 3 świecie prosze o pomoc ale mi sie wydaje że nie będzie multi help
Przede wszystkim mylisz pojęcia.
multikonto - jedna osoba, kilka kont
współdzielenie - jedno konto, kilka osób
Na s3 multikonta są dozwolone, współdzielenie na wszystkich światach jest zabronione.
no bez przesady, nie wiem czego zabronione współdzielenie konta, przecież ja mam z kumplem a nie z całym światem a poza tym to nigdzie nie piszę że współdzielenie kontem= więzienie czy coś to już przesada, inni to sobie nawet kase i expa przelewają na światach a ja nie mogę współdzielić się kontem z kumplem ....
§4
Każde konto w grze jest własnością Administracji, która użycza je do wyłącznego korzystania osobie, która je utworzyła. Zabroniona jest sprzedaż kont, jak również przekazywanie lub udostępnianie ich innym osobom. Z konta może korzystać jedynie osoba, która je utworzyła.
Sprzedaż/Kupno/Wymiana/Przekazanie/Przyjęcie/Współdzielenie konta własnego lub jakiegokolwiek innego.
Jest to zabronione bez względu na świat, na którym grasz.
Multikonta są dozwolone TYLKO na s3.
Reasumując - na s3 możesz posiadać kilka kont, ale nie możesz żadnego udostępniać koledze (nawet do wykorzystania ruchów) niezależnie od tego który to świat. Jeśli coś takiego zrobisz musisz liczyć się z karą - w tym przypadku zablokowanie konta na stałe.