Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:07
Nimfo cdn.
Autor Wiadomość
Legendarny 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Legendarna Elita
Level: 52
Świat: 3
Wysłany: 29-10-2012, 12:37   Nimfo cdn.

Dla przypomnienia. Załącznik:
Illusion: posuńmy Nimfo, ja mogę pchać z tyłu.

Przepraszam, ale nie miałem czasu wejść i śledzić tamtego tematu. W takim bądź razie za co zostałem ukarany? Co to ma do tego, że to kobieta i mogła sobie skojarzyć? Pisałem też "posuńmy BaGGy'iego, ja mogę pchać z tyłu", a zapewniam, że jestem w 100 % hetero. Co mnie interesuje jak to ktoś sobie skojarzy? Wszyscy rozumują inaczej, dla mnie posunąć znaczy przesunąć i na pewno nie miałem na myśli współżycia z Nimfo, bo byle kogo/czego nie ruszam (to nie obraza). Zapewne obeszło by się bez kary gdybym zamiast "Nimfo" wstawiłbym tam nick gracza. Przecież to jest śmieszna kara. NIE MAM ZAMIARU ODPOWIADAĆ ZA MYŚLI NIMFO.

btw. chciałbym uzyskać odpowiedź od Nimfo, bo na zażalenie nie łaska było odpowiedzieć.

BaGGy 
Junior Admin
GM Roku 2012

Profesja: Wojownik
Nick: [GM] BaGGy
Level: 1
Wysłany: 29-10-2012, 14:14   

Czysta gra słów. Już któryś raz widziałem taką wypowiedź na czacie z Twojej strony. Kara słuszna ze względu na prowokacyjny styl wypowiedzi.

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 29-10-2012, 17:48   

Następnym razem, kiedy zobaczę temat z bezpodstawnymi narzekaniami na karę któregoś z GM, osobiście anuluję ją i nałożę ponownie. Dwukrotnie dłuższą.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi