Witam. Chciałem wykonać misję z minotaurem lecz w karczmie nie mam lucindy. Co mogę z tym zrobić? Jak zejść do tych podziemi. Jak sie nie myle to wcześniej brałem już tego questa u niej ale padłem. Jak tam teraz wejść do podziemi?
a nie musisz podejść do strażników koło drzewa, żeby się dowiedzieć, że najpierw trzeba sobie zasłużyć? wydaje mi się, że dopiero wtedy się pojawiają w karczmie.
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 03-12-2012, 22:01
OttoIII napisał/a:
kiwipogromca napisał/a:
Drzewo nie ma nic do Minotaura.
a nie musisz podejść do strażników koło drzewa, żeby się dowiedzieć, że najpierw trzeba sobie zasłużyć? wydaje mi się, że dopiero wtedy się pojawiają w karczmie.
Nie trzeba, wystarczy porozmawiać z wszystkimi NPC w karczmie Urkaden i bodajże Lucinda przeniesie nas do podziemi i wtedy strażnik bez problemy nas przepuści. Warto też pamiętać, żeby zapłacić Karczmarzowi w Langeburg ( przed pokonaniem Minotaura ) 5k za informacje i udać się do polany pod lasem, żeby w przyszłości móc walczyć z Zielonym Orkiem.
heross może nie ma Lucindy, bo trzeba najpierw zejść do podziemi i spróbować iść dalej ( wtedy strażnik nas zatrzymuje ) - nie wiem. Ale sprawdzając Twój problem u mnie jest i stoi na polu 12:9 w karczmie Urkaden. W razie jakichkolwiek problemów, pisz.