Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:07
[GM] Nimfo
Autor Wiadomość
Intense 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Intense
Level: 230
Wysłany: 01-12-2012, 17:39   [GM] Nimfo

Witam
Już od jakiegoś czasu widzę jak wiele osób skarży się na GM Nimfo,
Prawda jest taka, że ta osoba nie powinna się znaleźć na tym stanowisku z prostych powodów, ignoruje zażalenia graczy i łamie regulamin, na początku myślałem że może go nie zna ale teraz wiem że robi to w sposób celowy, ponieważ dałem jej cytat z niego, po czym przestała mi odpisywać.
Chodzi o to, że handlowałem z graczem Pan mroku rybami itp.
Jeżeli nawet było by to przekazywanie złota, regulamin mówi: Kara jest za ''Celowe i/lub wielokrotne przekazywanie złota innemu graczowi poprzez celowe operacje na targu.......Transakcje mieszczące się w limicie ceny nie będą uznawane za przelew.''
Ale my w aukcjach ANI RAZU nie daliśmy ceny ponad limit.
Więc za co mam bana? Za to że gracze pisali ci ze masz nam dać bana jak sama mówiłaś?
Że kierowałaś się własnym zdaniem to pewne, ale niestety twoje zadanie to karanie zgodnie z regulaminem. To jest nadużywanie władzy.
Do tego minęło 7 dni od mojego zażalenia a odpowiedzi nie ma.
Też nie życzę sobie abyś rozsyłała pw które ci wysłałem innym graczom jak zrobiłaś.

Moim zdaniem Nimfo powinna zostać jak najszybciej pozbawiona tego stanowiska.

Pan Mroku s3 
Użytkownik

Nick: Pan Mroku
Level: 140
Świat: 3
Wysłany: 01-12-2012, 17:46   

Również dołączę się do tego tematu . ''[GM] nimfo '' (niby gm) Nie zasługuje na to stanowisko i powinna być z niego wycofana . Ciągłe skargi na nią. Ona jako [GM] sama łamie regulamin i ma się za nie wiadomo kogo . Nadużywa władzy jaką została obdarowana . [GM] ma tydzien na odpisanie na zazalenie . Rozumiem jeżeli [GM] nie logował sie przez ten czas lub nie miał czasu ale nimfo poprostu nie odpisuje bo focha strzelila lub boi sie odpisac ? Ciągle się wymiguje z swoich obowiązków lub ich nadużywa daje kary źle a potem nie chce ich anulowac ...

BaGGy 
Junior Admin
GM Roku 2012

Nick: [GM] BaGGy
Level: 1
Wysłany: 01-12-2012, 20:33   

Cytat:
Chodzi o to, że handlowałem z graczem Pan mroku rybami itp.
Jeżeli nawet było by to przekazywanie złota, regulamin mówi: Kara jest za ''Celowe i/lub wielokrotne przekazywanie złota innemu graczowi poprzez celowe operacje na targu.......Transakcje mieszczące się w limicie ceny nie będą uznawane za przelew.''
Ale my w aukcjach ANI RAZU nie daliśmy ceny ponad limit.

Jeśli aukcje rzeczywiście nie były ponad limit to nastąpiła pomyłka.

kiwipogromca
[Usunięty]

Wysłany: 01-12-2012, 20:51   

Cytat:
Jeśli aukcje rzeczywiście nie były ponad limit to nastąpiła pomyłka.

"pomyłka", się uśmiałem.

Intense 
Użytkownik

Wysłany: 01-12-2012, 20:52   

Pomyłka?
Pomyłka to nie była bo ona dobrze wie co zrobiła.
Domagam się usunięcia kary, ale bardziej mi zależy na pozbawienia jej stanowiska, bo ona limit na ''pomyłki'' już dawno wyczerpała.

prolamusek 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Pro Lamusek
Level: 30
Wysłany: 01-12-2012, 20:57   

Pomyłka?
Super, nie znam żadnego GM, który takie pomyłki stawia :lol: :roll:

Pay2Kill 
Użytkownik

Nick: s1 Boing, Bless, P2K
Level: 200
Wysłany: 02-12-2012, 06:58   

Pomyłką było wybranie jej na Game Mastera. Pozdro

RaZoR 
Użytkownik

Nick: RaZoR
Level: 120
Wysłany: 03-12-2012, 09:25   

Ogólnie to nic nie mam do tej nimfo, ale z tego co słyszałem to ona straszne rzeczy wyczynia :/ Jestem za tym żeby [GM] nimfo została pozbawiona swojej posady w mfo :) Może ktoś by zrobił ankiete? Głosowanie typu chcecie żeby nimfo została pozbawiona gm? Tak lub nie :)

Pan Mroku s3 
Użytkownik

Nick: Pan Mroku
Level: 140
Świat: 3
Wysłany: 03-12-2012, 22:06   

Mineło juz 9 dni a Nimfomanka nie odpisala na zazalenie a niby [GM] ma tydzien na odpisanie . Widzę ze liczy na to ze sprawa ucichnie Ona loguje sie codziennie a jakos nie łaska odpisac i anulowac kare . Daje bany byle jak a potem jej sie nie chce anulowac i mysli ze jak nie odpisze to wszystko sie skonczy zachowuje sie jak dziecko ... Tomi zrobisz cos z tym?

Intense 
Użytkownik

Wysłany: 03-12-2012, 22:12   

To jest oszustka, czuje sie przez nia oszukany
Teraz Tomi nie ma chyba czasu, ale mam nadzieje ze po polonczeniu swiatow cos zrobicie.
Niedlugo sprzedam gemy mrokowi i znów dostaniemy bana?

Rencar Old 
Użytkownik

Level: 85
Wysłany: 04-12-2012, 10:23   

Pan Mroku s3 napisał/a:
Mineło juz 9 dni a Nimfomanka nie odpisala na zazalenie a niby [GM] ma tydzien na odpisanie . Widzę ze liczy na to ze sprawa ucichnie Ona loguje sie codziennie a jakos nie łaska odpisac i anulowac kare . Daje bany byle jak a potem jej sie nie chce anulowac i mysli ze jak nie odpisze to wszystko sie skonczy zachowuje sie jak dziecko ... Tomi zrobisz cos z tym?

GM nie ma obowiazku odpisania na zazalenie. Jezeli podasz odpowiednie argumenty i GM uzna, ze rzeczywiscie nieslusznie zostales ukarany to ma tydzien, jednak jezeli uwaza swoja decyzje za sluszna, to nie musi w ogole odpisywac, co wiecej od razu moze dac blokade na skladanie dalszych zazalen. Jezeli nie zgadzasz sie z kara napisz do Tomiego prywatna wiadomosc, bedzie Ci latwiej dojsc do porozumienia.

Ordynator 
Użytkownik

Nick: Soon
Level: 200
Wysłany: 09-12-2012, 13:59   

Intense :mrgreen:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi