No bez przesady ... Nic nie było mowione a dali mu gm i co on wyrabia za to ze Razor sprzedal lustrzana za 3kk dal mu bana na tydzien no bez jaj
kara została cofnięta, tutaj był mój błąd.
Napisałem PW do Razora o anulowanym banie.
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 15-12-2012, 16:34
[GM] Bicek, weź napraw też to - http://w1.mfo2.pl/evidence.php?eid=1619044. Bo to przechodzi ludzie pojęcie. Ban za takie coś ? 70k to w cale nie dużo, biorąc fakt, że kupował to na 'aktualny' lv, gdzie cena maksymalna jest 100k. Wątpię, żeby przelewał 70k na 55lv, który sprzedał mu te rękawice ...
cena maksymalna to cena za jaką ktoś kiedykolwiek zapłacił i nie ma niczego wspólnego z maksymalną kwotą za jaką można kupić dany przedmiot. Zapłacił 2x więcej niż faktyczna kwota.
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 15-12-2012, 16:39
A gdzie ja napisałem inaczej niż jest ? |Jestem w 100% pewny, że ten co kupił najdrożej te rękawice za 100k na pewno nie dostał bana za to, a ty przychodzisz i ustalasz jakieś swoje limity, gdzie te itemki na ten lv chodzą po tyle.
A, i czym według Ciebie jest 'faktyczna kwota' ? Średnia wszystkich cen z aukcji tego przedmiotu ?
Dla Was zawsze bedzie ktos bardziej odpowiedni na to stanowisko, bo nie bylo, nie ma i nie bedzie GM ktory by podpasowal kazdemu. Jednak wiekszosc narzekajacych nie poradziloby sobie pelniac ta funkcje. Po jednym dniu chcecie kogos obalic, zniesc ze stanowiska, przeciez to jest smieszne.
Wszystko fajnie i nic do Bicka nie mam, ale dlaczego ta informacja nie została podana publicznie? Przecież powinniśmy wiedzieć, że można od teraz też do Niego zgłaszać sprawy. Niezłe olewanie graczy